perjantai 25. kesäkuuta 2010

juu, siinä kävi niinku varoottelin tai ajattelin, ettei juurikaa keriinny plokkaalla tuolla reissulla.
Se oli niin hävyttömän lyhyt ja aika meni niin tajuttoman nopiaa,jottei millää malttanu lähtiä jonnekki nettikaffilaan tyhyjää nakuttelemahan ku oli niin palio tähärellisempääki tekemistä.
Mutta toisella kerralla ehkä toisin. Sitä seuraavaa ku jo tosissaan suunnitellaan.

Lak mak maak!

maanantai 14. kesäkuuta 2010

Paiva kulutettu saarihyppelyn merkiis ja kova oli tyhyjaa paatis. No, olipahan tilaa ja palavelu oli parempaa ku koskaa. Sapuskaa tuotiin vaha valia ja juamiaki oli tariolla varsin kohtuullisesti. Snorklaamaski piti kavaasta ja muutenki muimasillaan. Pikkuusen ukosti ja piskotteliki, muuttei maharottomasti ja ny ku tata joutavaa tas nakuttelen niin on niin oivallinen ilima ku klokkani nayttaa 1821.
Jotta tas Tipia orottelen kampaajalta ja tairan menna orottelemahan tuohon viereesehen kuppilahan ja nauttia vaikkapa Mojiton!
Markkinat laittoovat tuohon lahettyville jotta sinne vissihinki mennahan kattelemahan ja orotellahan jotta tuloo oikeen verinen nalaka ja sitte voiki alakaa se evahan mettastys.
Muuta suunnitelaa ei taaskaa oo ku palata resortille seiskan kautta ja ottaa sialta sopivia juamia joita on sitte sopeva siina rannan tuntumas nautiskella kunnes tuloo aika siirtya levolle...
Huamenis alakaa matka takaasin maalle, Bangkokin kautta toki. Mutta yaksi ei ny joureta sinne jaamahan ku maalla on via jokuset festit pitamatta. Kuulemma. Voipi olla jotta pikkuusta isoommakki 9ja toki samalla paremmakki) on kysees. Sen nakoo sitte. Mutta ny lopetan tman hoperehtimisen ja siirryn asiallisempihin puuhihin.

sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Nyt iski Changille oikeen kunnon lampoaallon, ukkosteliki pikkuusen ja saatihin tuos paivanaikana jokunen vesikuuroki. Mutta lamop lahes kasin kosketeltava. Jotta kylymaa juamaa pitaa olla lasis jatkuvasti... Ajeltiin pikkusen paikkoja kattellen ja kaveleskellen, eli kohtuullisen mukava ja aruhallinen paiva. Niinku lomalla ruukaa ollakki. Ny Tip vuorostaan hieronnas ja me kaytiin Juhanin kans kaffilla SofiaGardenis joka suomipaikka ja kaffi lahes pikkasta parempaa tasoa... No, meni siina yks rinksuki samalla...
Ny ihimetellaan tas kylalla ja orotellaan iltaa ja illallista. Huomenna olis suunnitelmis saarihyppely, mutta kattotaan aamulla saatilaa ja toimitaan sen mukaaan.
Ei taalta taman kummempia kuulumisia oo, enka kaikkia kumminkaa kerrokkaa. Jotta siitas saitta.

lauantai 12. kesäkuuta 2010

nojaa

jokunen rivi tannekki. On tama reissu niin tynka jottei oikeen millaa malta kuluttaa aikaa nais kahaviloos. Taala Changilla tama on tas resortilla ja tuone Tipin kaunistautues tovi aikaa.
Huomaa, etta on tosi lowdeasong kysees. Paikka kohtalaasen hiliaanen, osa ravintoloosta ja paariistaki kiinni. Mutta jokseenki mukavaa taala kumminki on, nottei renkaa valittaa.
Ja tama reissuhan alakoo silla jotta lennon jjalakeen otimma tasootuksen Bangkokis olemalla yhyren yan hotellis siina rautatieaseman kupees. Eli kaukana niista rahinapaikoosta. Hotellin korkeuksista (Bangkok Center Hotel) naki kylla sinne mustuneille raunioolle, mutta sen lahemmaksi emme sitte viittineet menna. Seuraavana aamuna oli tuttu kuski hakemas meita ja suuntana oli Suphan ja SumChuk. Tipin kotiseutu ja siella vierahtiki sitte muutama paia etta eileen tulimma tanne. Niin ja olimma sen yhyren yan siina KhaoSanin vilikkaures. Onhan se Bkk vilikas kyla ja ostoksia siala voi tehera vaikka kellon ympari, mutta jotenki se sialu taala rauhas lepaa.
Tanaan yritteli pikkuusen ottaa tuntumaa allaseloon, mutta oli niin ristuksen kuuma jotta piti siirtya varioon kylymien juamien pariin.
Sen aurinkohomman jal;akeen olimmaki lounaalla, nyt jo tutuksitullees paikas ja evaana tuttu Papayasalatti rillatun kanan ja possusysteemin kans. Siita oliki sitte luannikasta siirtya nauttimaan jalakahiaronnasta ja hariakaasiksi koko kropan aloevera-hiaronta. Nukkumattiki siina hiaronnan aikana teki tuttavuutta jotta kovaa oli rentouttava parituntinen. Sitte siita parin virkistavan rinksun jjalakeen viilennettyyn bungalowiin anuttimaan ansaatuusta paikkariista.
Jotta siinapa se.
Ja huomiseksi on puukattuna saren ymapriajo, turvallisesti ilimastoorulla pirssilla ja taatusti sopuhintaan. Tip tkaa sen.
Jotta nyt sitte tasta pian kylille mettastamaan ruokapaikkaa. Voiski tulla sevenin kautta tanne ja istahataa vaikka SangSomin ja kolan seuras tuos rannan laheesyyres. Son niin soma kuunnella aaltoja...
Joten paatan taalta tahan.