lauantai 4. maaliskuuta 2023

päivä

menny kummnki kohtuullisen mukavasti, vaikka nousinki petistä jo pian kolomen jäläkeen... ensiksi parkkeerasin itteni television ääreen ja otin oikeen peitonki päälleni ja siinä meni torkkues sitte toistaki tuntia. Top tuli saattokeikalta joskus kymmenen kantturoos ja sitte oliki suunniteltu Chainatin reissu josta vireootaki.
Paulla tietenki maski naamalla kentällä, en eres kysyny, jotta oliko siälä muilla maskit naamalla. Täälä muuten Chianatis ei enää ollukkaa niinkää maskia väellä, ovat vissiin paremmin valaveutuneita siinä asias. Kuinkahan kauan näiltä menöö ennenku ne tajuaa sen rätin jättää pois? Suomes tuskin juuri kukaa enää sitä pitelöö. No, oli kääkyrälläki maski kun tuli esittelemähän asuaan... ja niin oli heti kainalos istumas. Chinatis sitte tulles käytiin Lotuksen ostoshelevetis, lähinnä syämäs vain. Paikalla oli niin KFC ku PizzaCompany, mutta syätihin paikallista ja mä PhatKhaPaon ja oli hyvää ja etuusaaki.
sanoon heti ku sinne mentihin, jotta ei sitte mitää riteerattuja kananpaloja ja puikkoperunoota, jotta mulle kunnon ruakaa ja sitä sitte sainki ja oli halapaa ja hyvääki. Mutta sekää ei haitannu, jotta päivästä tuli sitte vesipäivä, en enää viittiny olutta haetuttaa kun kotona oltihin kolomen jäläkeen. Ja justiin sain hiihrot kuunneltua, ne sentään kuuluu YLEn Puheelta, jotta sitä eivät oo viälä hoksanneet rajata pois... Mutta niin on löörtaakki taputeltu ja pian pitääs Paunki olla Jounin ja Anongin kyyris ja matkalla kohti Polovenkylää. Sitä täs koitan kuulostella, jotta koska Joun viestiä laittaa. Aiva näillä näppäämillä pitääs koneen laskeutua ja siitä menöö joku tovi ennenku saa laukun hihinalta mettästettyä, saattaa mennä neliäänki ennenku sieltä pihalle seleviää. Joskus on rajavartiat soittanu hakijalle, vahtivat näitä yksin liikkuvaia naisia erityysen tarkasti ja annettiinki Paulle Jounin numero, jotta käsköö soittaa siihen jos meinaa tulla trukommia. Jotta päätän päivän nakuttelut tähän ja siirryn kattelemaan uutisia, tai kertaamaan niitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti