torstai 9. helmikuuta 2023

aamusella

puuron laittelin tuohon aiva loistavaan ja maistuvaan maitoon ja sehän vain oliki sitte niin tukeva aamiaanen, jotta sillä mentihin koko armas päivä! Siihen kun oli vielä sämpylää, juustoa ja sitte sitä loistavaa chilillä maustettua makkaraa. Sitte jaksooki lähtiä Suphanburiin josta jo vireoki julukaastu
hankinnat oli oikeen täsmällisiä ja aiva oikeen meni molemmat. Patja oli hyvä, ei mikää halavin ja tuo mun kaappisysteemi oli myyjän eherootus j atorella etusa, olisko ollu 45€ ja toimii oikeenki hyvin. justihin passeli mulle tähän ja siihen mahtuu kaikki se mitä tartten ja pikkuusen lisääki. Vieläku tuohon laitan kettinkillä hyvän lukon niin voin sinne sitte laillaa keittiötarvikkeita ja muuta tähärellistä siksiaikaa ku ollaan pois. Jotta saa olla tyytyväänen pävään. Ja nämä ostokset toimitettiin kotia ja samaan hintaan ja tulivakki suurinpiirteen suunniteltuun aikaan. Se vanha patja oliki hävyttömään kuntoon menny ja sen sainki justiin tiatooni ja heti tuli matka kauppaan. Ja nyt sitte KUKAA ei tuu meirän tiloja kuinkaa käyttämähän silloon ku ollaan pois. Se tehtiin jo kaikille seleväksi. Ei kattota eres televisiota, tuun senki laittamahan siihen kuntoon, jotta siihen ei kukaa pystykkää. Eli piuhat sun muut kassakaappiin. Vielä pitää käyrä pikkuusen MR.DIYU-kaupas ostiksilla ja hankkia laseja, pikkulusikoota ja muuta tarviketta tähän mun miniköökkiin. Mutta nyssitte on mukava ku ei tartte lähtiä mihinkää tästä ja saa larata ehtoolla kaffinkeittimenki valamiiksi ja tästä vain napsahuttaa päälle ja orotella valamista. Ja sitte puuron keittoki onnistuu, pitää vain varata lautasia ja muuta tähärellsitä jo valamiiksi. Nyt on kakki tarvittava paikalla aamuksi ja kaffinkeittimeski vesi valamiina, sitte vain laitan kaffikki suarattimehen.
tuos kans yks merkittävä tarvike, Espanjalaanen oliiviöljy jota käytän kaikkiin omiin ruakiin ja lisäksi koitan musitaa jokaa aamu ottaa lusikallisen sitä. Sillon (kuulemma) hyvä vaikutus moneen asiaan ja pahaa se eioo ainakaa teheny, jotta jatkan sillä linialla. kallis tuatehen son täälä, mutta tuo on kestäny marraskuusta lähtien ja viäki piisaa. Jotta taas asumismukavuus parani merkittävästi, mutta sitte se vasta paranooki ku teherähän se oma kaivo. Sonki suunnitteilla, mutta tuskin vielä tällä reissulla toteutuu. On tosi ärsyttävää kun ei vettä tuu, nykki oli varahin aamulla vettä, mutta sitte eioo ollukkaa, jotta suihkuki jäi välihin ja piti taas käyttää vain nuata kosteuspyyhkeitä. Mutta näillä kumminki mennähän ja ei sen kummemmin rutista. Nyt mennähän jo kovaa vaihtia kohti kahareksaa ja voisin viälä koittaa kattella, jotta löytyyskö jotaki kohtuullsita kattottavaa jostaki. Ja sitte nukuksimahan uurelle patjalle ja uusihin lakanoohin. Non silikkiä, jotta oikeen mukavia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti