lauantai 18. helmikuuta 2023

Lotus

käyty ja okiastaan käynnin aiheena oli vaippojen hommaaminen Tipin veljelle. Käytiin eileen kattomas j aolipahan mies kuihtunu ja kuivunu melekeen olemattomaksi. Hyttysverkon alla makailee ja sinne sitte koittavat vaimonsa ja tyttären kans huo. Ja koitetaan eres pikkuusen auttaa ja vietiin vaippoja sitte säkillinen, niitä kuulemma menöö. Eli eritykset toimii vaikka ruakaa ja juamaamenöö minimaalinen määrä. Jotta saa olla kovaa tyytyväänen itteensä, vaikka ittelläkää ei aiva vaivatoonta nykyelo pääse olemahan. Siitä tullaanki siihen, jota jo eileen tuumaalin, eli se reissu kalastajayhteisöön näyttää ainavain epätorennäköösemmältä ja ne alustavat suunnitelmat piipahtaa pieninenäästen valtakunnas (eli Cambodjas) saa haurata tältä reissulta. Ei kestä nivelet kiipeilyä niillä temppeleillä jois haluaasin kerran (ainaki) elämässäni käyrä. Jotta jää jotaki tulevaisuurelle, toivotahan niin. Ja toisaalta tämän liikkumisen takia saatan olla kokonaan menemättäkin, varsinkin kun tuli pieniä ropleemia tuon vatsaosaston kans ja siihen on kuuri jo menoski ja onki sellaanen kuuri, jotta kaikki ajokoiraa pienemmät olennot kualoo... Lotuksen juomaosastolla sattuu silimähän tuo Sapporo-olut ja sitä piti pari purkkia ottaa koemastoon, mutta ovat viilentymäs jääkaapis ja juomakunnos jonku tovin jäläkeen. Brandy on sitte iltanapsuuksi ennen vaaterihin menoa, se rauhoottaa vattaaki mukavasti. Tuo Calaxy on mun suun mukahan se valtakunnan paras brandy ja sen kummempaa täältä ei oikeen saakkaa, konjamiinit on sitte aiva maharottomis hinnoos, jokku kalliimpia ku sohjolaskaa ja siten saavat jäärä hyllyyn. Ei tuala sellaasia kalliita ollukkaa, eihän niitä täälä kukaa osta. Sitä suasimaani votkaa sensijaan otin pullon.
kysees vehnästä tislattu paikallinen tuote ja hinta siinä viiren euron kieppeillä, son nyt pakkases viilentymäs ja siiton mukava iltapäivästä ottaa pieniä napsuja tai teherä kuppia vaikka ananasmehuun jota toki ostin samalla reissulla. Muut mehut jätinki sinne ja ajattelin juovani nuota tiivistemehuja ja vettä ennemminki kun nuota tuoremehuja vaikka ne kuinka hyviä ovakki. Syän sitte niitten asemesta herelmiä ja niistä saan ne tarvittavat vitamiinit sun muut. Eikä se oleminen täälä oikiastaan kyllästytä, mutta mieli tekis kattelemahan toisemmoosta tohnaa ja täytyyki vaimon kans suunnitelle eres isoolle kirkolle joksiki päiväksi matkaa ja ennenkaikkea teköö miäleni sen ravintolan ruakaa jokon lähellä HuaLambhonin rautatieasemaa ja siinon meirän käyttämä KrungKasem-hotelliki aiva viärellä. Mutta kattotahan sitä tuonnempana, nyt pitää saara ukko kuntoon mahan pualesta ainaki. Valavojaaset jatkuu tänään ja Tipi on sinne menos, mutta mua ei siälä kuulemma kukaa sen kummemmin osaa kaivata, varsinki kun eileen näkivät, jotta osaaa otan asioohin. Ja se täs kyläyhteesös on tärkeintä, jotta otetaan huamioon ja huamioorahan asioota. Ja mähän toimin toivotulla tavalla ja eileenki vain katseella seurasin tapahtumia vaikka en juuri mitää ymmärtänykkää. Mutta piisaa siinä ihimettelemistä monellaki lailla. Ainaki mulle. Ja vaikka tämä maallaoleminen onki jonku miälestä puuruttavaa, en sitä niin ainakaa näe. On täs oma viähätyksensäkki kun vain hakoo asioota omalla laillansa. Köpeksii tuos raitilla tai ajeloo fillarilla ja tervehtii ihimisiä, sillä jo saa palio positiivisuutta aikaan ja moni onki Tipille sanonu, jotta sun miäs on niin ystävällinen ja iloonen... hymyn valtakunnas ku (muka) ollahan niin pitää ittekki yrittää olla positiivinen. Vaikka ei mulloo mitää syytä naamaa norsunvitulle vetää, mullon asiat oikeenki hyvin ja ei mitää valittamista. Palavelu pelaa kaikinpualin ja aamullaki tuli aamupala toivottuna aikana ja toivotulla lailla alitettuna. Oliki pikkuusen parempia sieni-cherrarnakkia, savukinkku aja kananmunaa, jotta taas oli verisuania herättelevä aamiaanen. Mutta Lotuksesta tein täyrennystä kaurahiutaleihin ja huomenna taas paluu puuroon.
nyt oli sitte Sapporo-olut jäähtyny tarpeeksi ja pääsin sitä makustelemahan. Aika laimian makuunen laakeriksiki ja ei oikeen passaa mun suuhun, melekeen sohjolanki vastaavat on parempia, jopa ne halppiksekki, vaikka tämä onki 5% ja oikeen Nipponin tuotatta, mutta siälä näemmä tykkäävät näistä tämän tyyppisistä olusista. LEO pysyy erelleen ansaitsemallaan ykköspaikalla, niin täälä ku muuallaki. Mitäs sitte ihimettelis tai siunaalis? Tuosta terveyspualesta en tuon kemmempia lausuntoja annakaan, jotta jääkööt se sitte sinne yksityisyyren pualella kokonaan. totean vain, jotta taaski tuun asiootten kans toimeen ja toimin justihin niinku niitten kans pitääki toimia. Jotaki oon ammattiurallaniki oppinu, lisäksi viälä muutoonki. Jotta nymmä tairan ottaa ja virittäytyä taas sen Reunamalla-sarian pariin, son pikkuusen scifiä ja ei ehkä sitä mialuusinta, mutta katteloo sitä ja varsinki kun se skyshowtime löi juntturaa punttiin ja ei meinaa suastua näyttämähän mitää. Valittaa muka jotta yhteys ei toimi, mutta taatusti toimii ja jostaki syystä en saa tuota toista selaantakaa toimimahan. Mutta päriään senki kans okeenki hyvin. Ja se piisaa mulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti