tiistai 14. helmikuuta 2023

ltaa

vietetty aiva ittekseen, Paha-Paavoon sain yhteyren ja siinä tul tovi jutusteltua kunnes Paavolla iski köökihommat esiin ja välttääkseen talouren päällystön moitteita oli lupaavasti alootettu jutustelu (vasta vajaa tunti) keskeytettävä ja jatkettava joskus hamas tulevaisuures. Mutta sitte tuli Tipin serkku ja toi
ja jostaki kumman syystä toi pari tuallaasta... no, se ensimmäänen otettihin siinä kahteen pekkaan aika nopiastikki ja pariskunta lähti vaimon ajamana kohti isohkoa kirkonkylää. Pikkuusen haastavaa oli rupattelu kun se kielimuuri on melekoonen. Kaveri ymmärtää enemmän mitä puhuu ja mnen ymmärrä juuri mitää sen puhumasta. Mutta eihän siinä tuollaasen pikkuusen juamises kaharella kohtalaasen kookkaalla miähellä kauaa kestä. Ja sitte olik se aika, jotta piti haetuttaa kaverini LEO paikalle ja sehän tapahtuu sukkelaan ja nyt ei ollu piretty liika kylymäs juamaa, vaan oli oikeen nautinnollista juara pullollinen.
sitte Pau tekaasi llallisen ja soliki hyvää, paistettua riisiä possulla ja kalamakkaralla. Ja annos niin isoo, jotta siitä jäi Tipille syätävää kun tualta joskus kotiutuu. Musiikki kuuluu temppeliltä, mutta yhtää ei houkuttele sinne menemähän, ei sitte yhtää. Somaa oleella täälä viiliäs ja naukkaalla tuota juamaa. Jotta näillä mennähän kohti huamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti