tiistai 14. helmikuuta 2023

Valentine´s Day

tai ainaki sillä verukkeella oleva rahastuvpäivä tääläki menos, mutta ei juurikaa aiheuta toimenpiteitä.
eiliseltä kuva takaterassilta, mutta vasta sen jäläkeen kun Mikki naapurista oli käyny lapioomas penkkaa kauemmaksi. Ensiksi koitin kysellä kesällä nurmikkoa leikannutta Kallea, mutta sitei oikeen innostanu, mutta Mikille kun laitoon viestin, niin pian sain kamerasta kattella kun penkka siirtyy. Hienoa, jotton kavereita jokka tarvittaes tuloo apuhun ja Mikki saa tyästään sille kuuluvan palakkon. Ja ansaattoo sen.
runsaanpualeesen puuroaamiaasen jäläkeen ei tarttenukkaa lounaaksi muutaku lähinaapurista hakaastua mangoa ja sehän on mitä parhain lounas tai välipalaki. Sitte pian oliki aika lähtiä ajelemahan leivän peräs. jari soitti eileen ja oli tullu Pattaylata ja tuanu mulle pyynnöstä leipää. Rung ja Omm lähti mua sinne käyttämään samalla kun Rung meni töihin siihen aika lähelle.
Lepää oli kahta sorttia, tuos se jäläkimmäänen ja oikiaa ruisleipää ja täälä rukiisehen leivottua. Ja pitihän sitäki siivu maistaa ja hyvää oli tuallaasen oliivipitoosen levitteen kans. Voi oli niin kovaa, etten sitä koittanukkaa vaikka kuinka hyvää oliski ollu. Ja lisäksi viälä kuva aamupuurosta, annoskoko on pienee ku aiemmin, jotta sen varmahan kontrolli panooki merkille... Jotta nyt on leivät siivutettuna jääkaapis ja siirtyy sitte sieltä pakkaseen ja siivu tai pari kerrallaan aamulla paahtimen kautta ääntä kohti. Tipi kumppaneineen meni jo temppelille aloottelemahan toiseksi viimmeestä myyntipäivääj amulla eioo aikomustakaa sinne enää mennä. Kuulemma se maharollinen konsertti on niin myähään ja on sattunu joskus jopa ampumistapauksia vastaavis, jotta senki takia en paikalle taira mennä ollenkaa. Jotta tairan haetuttaa muutaman LEOn kaveriksi ja viettelen sitä ystävän/naamatutun päivää täälä ja saatan vaikka kilauttaa kaverille. Niitä sellaasiaki on kertyny YK-joukoosta ja toki muualtaki, kunhan sattuvat vain olemahan hollilla. Jokku on takanapäin aijas ja jokku eres, vähä kuinka sattuu, mutta aina joku on hollilla. Jarin kans ei ollu isommin aikaa rupatella kun kyyti jo orotti, mutta nyt osaan mennä sitte ittekseniki ja vajentamahanvaikka paarikaappia... sitte pitääki suasista jäärä yöksi... Mutta nyt iltapäivän viattoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti