torstai 23. helmikuuta 2023

päivästä

tuliki aika toimnnallien ku valiastin itteni kuskiksi ja mentihin Lotuksehen, mutta enne sitä piti tiätysti käyrä tankkaamas ja joitaki muitaki kakarootten koulupaperia toimittmasa. Ei auttanu vaikka sanoon, jotta solis tuallaaset hommat niinku vanhempien tehtävä... Mutta sitte kummini Lotuksehen ja siälähän on aika hyvät valikoomat lairasta laitahan ja nyt sitte oli aikaki sopiva teherä piäniä juamahankintojaki.
sitte kotio j akeittiöhommn, ensiksi sämpylätaikian nousemahan ja sitte valamistelu makaroonikotelon suhteen. Taikinaan tuli nyssitte vain maissijauhoja, kaurahiutaleita ja mysliä joita kaikki alöytyy lotuksesta. Aikalailla syätäviä tuli kumminki, niinku makaroonikotelostaki.
syätäviä tosiaan tuli kumminki ja kaikki mahtuu kerralla yhyrelle pellille kun tein pikkuusen piänempiä. Ja sitä täsny sitte sulatellahan ja orotellahan vaimoa tulevaksi tualta myynthommista. Kuulemma menaavat jatkaa myymistä viälä eteenpäinki, mutta ei mulla siihen oo mitää sanomista, en eres harkinnu moista. Nyt kello menöö jo yli seittemää, jotta kohti iltaa mennähän ja pimeys on maiseman jo vallannukki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti