perjantai 3. helmikuuta 2023

päivä

menny enemmän tai vähemmän huamisia juhulia valamistelles, tavaroota haettu temppeliltä, sieltä saa kylälääset laihnattua astioota ja muita asiaankuuluvia tarvikkeita. Ei sellaasia kellää kotona oo, huomenna on tulos toistakymmentä munkkia ja siihen viaraat päälle. Omaa sukua, mutta niinku mainittua, niitä kylällä piisaa ja nyt tuskin Nuan-enookaa voi tuloaan linkaasta... son se jokon Tipille jonku kymppitonnin velekaa...
eilinen loistava PhatKhraPao tais jäärä julukaasematta, jotta se ansaattoo kumminki kuvan viä tänäänki. On sitte hyvä ruaka ja Pau osaa sen maustaa justihin niinku pitää, jotta potkua siinä pitää olla. Son niitä ruakia jokka ei maistu miltää jos sitä potkua eioo. Sen Jennaki varmahan varmistaa? Mutta puurolla alootin tämänki aamun ja nyt oli toiseksi viimmeenen sämpylä ja huaminen jääki välihin, eioo ku yks voinappi ja son varattu aamun puurohon. Tipi lähtöö aamulla anivarahin Samchukin torille hakemahan tuareainekset päivän ruakiin, ne ku ei maharu mihinkää jääkaappihin... ja tottahan juhulis ptää olla ruakaa, son kokin häpiä jos loppuu kesken. Ja Yellowstones on menos jo vissihin neliäs kausi ja sitä vain piisaa, mutta nyt keskeytin ja siirryyn nakuttelemahan.
ja taas oli kauppiaalla jääkaappi aiva liika kylymällä, olut ei maistu hyvältä ku son melekeen jääs, piisaa normaali jääkaappilämpö. Ja tuota kannabisvettä oli toistaki makua ja niitten pitoisuus ei päätä huimaa, eli ei havaattavaa vaikutusta vaikka aamupäivällä pariki pullollista join. Aivaku liävää herelmämehua olis juanu. Jotta se siitä ja sen huumaavasta vaikutuksesta. Mutta palaan vielä tuohon asiaan kunhan luen artikkelin jonka kalastajayhteesös viihtyvä sukelteleva naamatuttu välitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti