torstai 2. helmikuuta 2023

Immigrationin

ei torellakaa menny niinku strömpsöös ruukaa. Ei ollu tpahtunu yhtää mitä sujuvuutta asiootten hoitohon, viäki tarvitahan ripakopallinen paperia ennenku sitä leimaa lyärähän. Viisumia hakies (tosin tein sen sähköösesti) annoon kaikki rokumentit joita nyt sitte lisäleimaan vaarittihin. Avioliittopaperiista asuunpaikkapaperiihin asti ja jotaki viälä siltä väliltäki, onneksi tuo rakkaus hoitaa ne paperit ja yks jo haettiinki Samchukin virastosta.
täälä ei olla lähelläkää sähkööstymistä, eli viisumin myäntäny Thaimaan Royal Embassy ja Immigration eioo mihinää tiatoliikenneyhteyres ja täälä ollahan viälä kovaa kiinni paperiis ja niitä halutahan kerätä. Tuon asian olis nähäny jos olis sellaanen tiarosto johonka pääsisivät, ei olisi tarvinnu muutaku siältä kattoa tiarot ja lyärä sitä leimaa, kerran viisumi on myännetty loppuvuateen asti. Pikkuusen se siappas, mutta siinä auttoo kylymä olut jonka otin tukkukaupasta ku siinä matkalla pysähryttihin. Sitte Samchukin vanhalle torille nuureliille ja siitä sitte pieni virastojumppa.
Nyssitte takaasin kotona ja nelisen tuntia vei tuo reissu. Pau ajeli koko reissun ja kohtuullisen mukavasti ookaakki jo, pikkuusen kun tua liikenteen lukeminen kehittyy, niin hvyä suhari siitäki tuloo. Tipi pikkuusen turhaan jännittää ajamista, mutta seki siitä asettuu kokemuksen myätä. Nyssitte päätty pari vesipäivää j aolihan se oluta maulllaan, varsinki ku meinas pikkuusen vituttaakki, mutta en antanu sille valtaa, näille asioolle kun ei juuri mitää voi, valtakunta on vain tälläänen ja edistys ottaa joskus aikaa, eristyy enemmänki. Ainaki tuntuu siltä näin asioonnin kannalta. Immin luukulla oli ikääntyneempi suamalaasmiäs thaivaimonsa kans samoolla asiolla ja toteski siinä, jotta tämä asioonti lyhentää elinikää aina huamattavasti... kun se eioo miksikää muuttunu näitten vuasien aikana, aina sama rulianssi vaikka viisumi olis kuinka pitkä, niinku tälläki maankiähellä oli samoon vuaren visumi. Nojaa, täytynee vain toreta taas, jotta näillä mennähän.
tuallaasta löytyy tukusta, jotta kokeeluhun meni. Näyttääs olevan 20% mutta mitä se eioo viälä selevinny, pitänee vaimo laittaa tiiraalemahan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti