torstai 2. helmikuuta 2023

päivä

alakaa sujahrella jo kohti iltaa, mennähän jo viirenki yli ja lopetin Yellowstonen kattelun, liika on liikaa ja ei enää nappaa. Sarias eioo mitää vikaa, liika kauan vain kattonu ja teköö miäli teherä jotaki muuta.
iltapäivärinkin tein tuahon paikallisehen vehenästä tislattuhun varsin etuusahan votkahan ja sitte tein salmaria turkishotpepperiistä joita Lazadasta tilasin. Nyssitte viimmeenen setti sitä, lisää en enää tilaa ja tuata nautitahan sitte tosi säännöstellysti. Eikä hotalehrita, napsu tai korkeintaan pari kerrallaan. Toinen pullo votkaa pakkases josta voi sitte ottaa sopivia napsuja illan aikana. Oon ruukannu tuan veten juamisen lopettaa hyvis aijoos ennen viittä, se eresauttaa nukkumises, saa paremmin nukuttua ku ei tartte kusella rampata... anteeksi karu ilimaasu, äläkää nyvain kukaa loukkaantuko. Ainakaa vovin kovaa. Sampoki näyttää päässeen sairaalasta pois, jotta toivotahan, jotta saa parempia ruakai siälä mihinkä ikinä menöökää. Toivottavasti on pakannu kuivalihaa laukkuuhinsa, jtta saa suun oikiahan makuhun. piäntä vittuulua tämäki, laillansa.
Ja hei, ei tualla ananaksella maustetulla cannabisvetellä lennetä oikiastaan mihinkää, pitoosuus on siksiki pieni, ettei mitää havaattavaa vaikutusta ollu kun pullollisen join. Täälä on kannabis vapautettu lääkinnällisehen tarkootuksehen, mutta ns. vapaalla markkinoolla on toki saatavilla vaikkasen mitä tuatetta, mutta niihin en meinaa (enkä ainakaa siitä mainitte) puuttuakkaa, jotta olokaa aiva rauhas. Ei kannata tästäkää ottaa sen enempää pulttia, tuntuu jotta sohojolas on asia siksiki herkkää, jotta kaikesta ajatellahan heti vaikka mitä ja jos joku suhtautuu asiaan myänteesesti, se taharotahan jo melekeen narkkariksi leimata. veikkaan, jotta Jurvaski moni käyttää palio vahavempia lääkkeitä mitä mä täälä käytän, vaikkaki käytän vain cannabisöljyä ja CBD:tä. jotta lukekaa asiosota enneku otatta kiarroksia, ei siitoo mitää hyätyä, ei ainakaa ittelle ja mun pualesta kenenkää ei tartte olla hualissaan. Hoiras asiani erelleen aiva itte ja julukistan vain määrättyjä asioota, en esim. sitä, jotta minkämoosia muita lääkkeitä käytän. On mullaki se yksityysyys vaikka joku saattaa muutaki kuvitella. mutta nyt rupian orottamahn jo illallista, jos en aiva väärin ymmärtäny, niin tulos olis PhatKhraPao, se kaikkien katuruakien isä ja äitee. Jotta siirryn päätoimisesti sen orottamisehen ja saatan palata vaikka asiaanki, tai sitte en. Aiva kuinka vain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti