lauantai 12. kesäkuuta 2010

nojaa

jokunen rivi tannekki. On tama reissu niin tynka jottei oikeen millaa malta kuluttaa aikaa nais kahaviloos. Taala Changilla tama on tas resortilla ja tuone Tipin kaunistautues tovi aikaa.
Huomaa, etta on tosi lowdeasong kysees. Paikka kohtalaasen hiliaanen, osa ravintoloosta ja paariistaki kiinni. Mutta jokseenki mukavaa taala kumminki on, nottei renkaa valittaa.
Ja tama reissuhan alakoo silla jotta lennon jjalakeen otimma tasootuksen Bangkokis olemalla yhyren yan hotellis siina rautatieaseman kupees. Eli kaukana niista rahinapaikoosta. Hotellin korkeuksista (Bangkok Center Hotel) naki kylla sinne mustuneille raunioolle, mutta sen lahemmaksi emme sitte viittineet menna. Seuraavana aamuna oli tuttu kuski hakemas meita ja suuntana oli Suphan ja SumChuk. Tipin kotiseutu ja siella vierahtiki sitte muutama paia etta eileen tulimma tanne. Niin ja olimma sen yhyren yan siina KhaoSanin vilikkaures. Onhan se Bkk vilikas kyla ja ostoksia siala voi tehera vaikka kellon ympari, mutta jotenki se sialu taala rauhas lepaa.
Tanaan yritteli pikkuusen ottaa tuntumaa allaseloon, mutta oli niin ristuksen kuuma jotta piti siirtya varioon kylymien juamien pariin.
Sen aurinkohomman jal;akeen olimmaki lounaalla, nyt jo tutuksitullees paikas ja evaana tuttu Papayasalatti rillatun kanan ja possusysteemin kans. Siita oliki sitte luannikasta siirtya nauttimaan jalakahiaronnasta ja hariakaasiksi koko kropan aloevera-hiaronta. Nukkumattiki siina hiaronnan aikana teki tuttavuutta jotta kovaa oli rentouttava parituntinen. Sitte siita parin virkistavan rinksun jjalakeen viilennettyyn bungalowiin anuttimaan ansaatuusta paikkariista.
Jotta siinapa se.
Ja huomiseksi on puukattuna saren ymapriajo, turvallisesti ilimastoorulla pirssilla ja taatusti sopuhintaan. Tip tkaa sen.
Jotta nyt sitte tasta pian kylille mettastamaan ruokapaikkaa. Voiski tulla sevenin kautta tanne ja istahataa vaikka SangSomin ja kolan seuras tuos rannan laheesyyres. Son niin soma kuunnella aaltoja...
Joten paatan taalta tahan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti