maanantai 8. helmikuuta 2021

viikko

alakoo kutakuinki normaalihin tapaan, salille ensiksi ja sitte kotoosia askarehia tietokoneella ja muutoon.
päiväkaffille nappasin kaupasta oikeen hyvät ronitsit, joskus pitää tälläkilailla herkutella, mutta aika harvoon kumminki. Sitte oliki aika vetäästä se normaali 40 minuuttia polokumasiinalla
se aika menöö mukavasti, justihin kerkiää yhyren jakson Criminaldsia kattelemahan. Ja hiki valuu... mutta niin sen pitääki jos meinaa sitä läskiä polttaa. Ja mä meinaan. Sitte ennoon vaimolla kokkausvapaan ja kaivoon pakkasesta pussillisen Liiterin ruattalaasia lihapullia ja tekaasin soosin.
ja spakettia toki, sitä tummaa ja näinollen pikkuusen parempaaki. Hyvin maistuu Tipillekki, yks annos jäi mulle huomiseksi. Viimeksi syäny varmaan kesällä ku Tuomas oli kesäpoikana, jotta kovin useen ei tuollaasta tuu laitettua. Makaroonia muutoonki harvoon, ehkä kotelos useemmiten. Huomenna sitte salilta välipäivä, aamupäivällä ensiksi Vaasan hankinnoolle ja parturiin. Sitte on hyätykäyttöaseman keikka kirkolla. Sisarukset (Tuulaa ja mua lukuunottamatta) olivat viikonloppuna siivonneet autotallivaraston loppuun ja aikaansaaneet kuormallisen jätettä jonka sitte huomenna kyyttään pois. Ja samsaan kuormaan meinaan maharuttaa sen patterin joka siälä on ollu, mutta otettu pois toiminnasta jo vuasia sitte. Jotta sellaanen päivä tänään ja tuallaanen olis suunnitteilla huamiselle. Kattotahan, jotta kuinka toteutuu. Nyt puali seittemän jo melekeen menny, jotta sitte jotaki muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti