perjantai 5. marraskuuta 2021

tänään

oli sitte pienimuotooset hankinnat tehtävis, mutta ensiksi aamulla Erik toi auton ja pääsin sitte hakemahan JURVAs valamistetut tuolit Kurikasta.
tuolit saattaa olla vaikka Horttanan verstaalla tehtyjä ja jos ovat, saattaa olla jotta isäni tai ainaki hänen veljensä on osallistunu niitten tekemisehen. Tokihan näitä tehtiin mones paikas, mutta saattaa olla... Sitte ajeltiin NÄRPIÖön Vietnamilaaskauppaan, mutta sielä ei niin ihmeitä ollu tälläkertaa, vermicelliki oli loppunu. Mutta paikallinen Liiteri oli auki ja sieltä sitte kaikki muu tähärellinen. Sitte kotio ja postiin hakemahan tulleet lähetykset
Alavutelaanen kaveri painaa tuollaasia olutlasia tai maliakoota ja tekaasi mulle vaikka eioo vielä seuran lupaa vaakunan käyttöön, jotta äläkää ilimiantako mua... Ja hauralle viety kynttilät, huomennahan on se pyhäinpäivä ja näin ruukatahan teherä. Huomennahan me ei mennä hotellin päätyhyn, siälä hirvimiähet jakaa ilimaasta soppaa ja ei tukita sinne, mutta mennähän sitte sunnuntaina tarioamahan maharollisuus syärä erimoosta ruakaa pyhänä. Jotta johan siinä oliki puuhaa yhyrelle päivälle, nyt voi ottaa pikkuusen rennosti ja orottaa iltaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti