lauantai 13. huhtikuuta 2024

Lauantai

alootetu ja oikeen mukavis merkis, kelloki jo kutosen ylttäny ja alakaa jo maisema valakaastuakki. Ja iltaasin valoosta akaa piisaa jo vaikka kuinka, jotta siinäk mäles ollahan taas parempahan suuntahan menos. Ja se aikaerohan supistuu taas neliään tuntihn, thakkulahan menaan ja se sattuu okeen hyvään saumaan kun justiin oltiin tultu tänne ja oma sisäänen kello oli jokseenki sekaasin. Jotta tälläkertaa ei haitannu kuinkaa, mutta en viäläkää ymmärrä, jotta mtä hyätyä tuasa kellon siirtelystä on ja jota eikö siitä pitäny päästä erohonki. Taitaa olla EUn elimis kiinni se asia. Tuos aamutuimaan plarasin vespuukk aja kattoon jotta Jurvas asuva Ukrainalaanen Lisa oli päässy laulukilipaalus jatkohon. Pitää vissihn kottaa juutuupista kattoa, jotta mnkämoonen laulaja tämä oikeen onkaa, kovaa ainaki väki on tohoruksis sen laulamisesta ja päriäämisestä. YLE on kovaa hiras aukaasemahan sivujansa, jotta uutset jää sitte tuonnemmaksi.
Näyttää sltä, jotta eioo vappunakaa viälä nuo penkat sulanu, mutta eioo krusta niitten kans eikä sen kummemmin kasvihuaneenkaa kans. kakk aikanaan ja sitte ajallaan. Pitää vielä eilisiä silakoota pikkuusen kehua, oli kyllä nin maullaan kun lisukkeena oli viälä kermaviilistä soosi ja sitte omia pualukoota! Perunamuusia en teheny, jota riisin kans syätihin ja sain iltapalallaki viälä pistää näkkileivän päälle silakkaa ja siihen mätitahanaa, niin olhan iltapala! Nyt oli kolomisen astetta lämpöösellä ja aurinkoosta päivää on ennusteu, jotta kevät se van etenöö omaa tahtiaan ja me siinä mukana. Tänään taas myyrähän ruakaa ja popioota, se sunnuntain POP-UP peruttihn kun ei tullu yhtää varausta, jotta piretähän pyhänäki vain rasva kuumana ja ruakavärkit kaapis. Eileen hain Pökötin kotio ja vaunun Janne tuaa maanantaina ja sitte alakaa sen varustus ja kauren avaus teherähän totuttuun tapaan Jurvan kuuluusalta torilta.
Nyt täytyy tuumata tuon prssin kohtaloa, sehän alunperin hankittinki Paun työmatkoohin, mutta nyt näyttää sltä, ettei Pau oo tulos ollenkaa ja eihän tuota varsinaasesti tartteta, mutta se onki seisonnas vaikka sen tänne itte ajoonki... Mutta tästä se päivä alakaa taas ja kattotahan minkämooseksi se oikeen muarostuukaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti