maanantai 8. huhtikuuta 2024

maanantai

alooteu ja jo selekiästi paremmis merkiis, ainaki niinku fyysisesti. Kylyki lähes entsellään ja kipua ei juurkaa havaattavis. Mutta relaksanttia syätävä vielä muutama päivä jotta asettuu oikeen kunnolla.
Thaimaalaasta vihriää teetä mukis ja kaffi saa orottaa sitä kun tuo rakkaus tuosta heräälöö ja napauttaa kettimen päälle. Eileen tekemän rieskat orottaa syäjiään ja maistu ne vaimollekki oikeen hyvin ainaki uunilämpöösinä. Tekaasin ne kun havaattin kaapista Mummonmuusia pakkauksen ja sitte vain kananmunaa ja ohorajauhoja ja uunin. Hyvää tuli ja teen tostekki. Eleen oli tosiaan aika sateenen päivä ja vain naapur oli popoita vailla, jotta päivä kuluu taas kutakuink hulallen ja Areenaa kattelles. Uutisista justhn kattoon, jotta lämmintä limaa pitääs olla tuloollaan, jotta nähtäväksi jää, jotta pysyykö kinokset vappuun...
eileen postaamani kuva llallisesta herätti joitaki kysymyksiä, lähinnä kalamakkara. Jotta onhan suamestaki saatavilla vastaavaa, mutta veikkaasin paremmin löytyvän aasialaasta myyvistä liikkeistä. Tuo on tosiaan kestomakkara ja sitä ollaan ruukattu tuara omaan käyttöön muutamia paketteja. Tarkempaa tuoteselevitystä enoo vaivautunu hankkimahan, mulle piisaa se jotton hyvää. Oon sitä syäny vuasikausia ja lähes ana on sitä ostettu samalta myyjältä Samchukin vanhalta torilta. Nykki vimeksi myyjä muisti meirät kun sitä ekan kerran käytiin hakaasemas. Siälähän son halapaa, mutta sekää e ilimaaseksi tänne kulukeuru. Enoo kattonu, jotta onko moista Asian-Marketis Vaasas, mutta saatan sen seuraavalla kerralla tarkistaa. Ja onhan Vaasas se toineki puati siinä Pitkälläkarulle, oliko se ELO-Market tai vastaava, mutta siälä en asioo töykeän asiakaspalavelun takia. Mutta se makkarasta ja asiakaspalavelusta. Uutiset on melekeen kokonaan hilientyny siitä kouluampumisesta ja sitä kuulinki täs jokupävä sitte rariosta monemmoosta. Asiaa oli selevittelemäs monemmoosta asiantuntijaa jokka stte antoo ohojeita tulevalle viikonlopulle ja mitä lapsille vois sanoa tai nitten kans teherä. Yks ohoje oli, jotta varata aikaa lapselle ja sitä mä oikeen ääneeni siunaalin, jotta pitääkö nykyvanhempien varata aikaa lapsilleen ja niitten kans olemiselle? Onko tultu tähän, jtota lapset alakaa elämähän omaa elämäänsä jo pikkuusen liika piänenä? Ja vanhemmat sitte huristeloo aiva muualla ja omis harrastuksis ja lapset sitte viärähän vain harrastuksihin ja siinon niitten kans viätetty aika. Kyllä pisas ihimettelemistä ja siunaalua kun Kurikkaan lääkärihen periantaina ajelin. Oikeen MLL piti ottaa sturioon asiasta vanhempia neuvomahan. Mutta olokoot ahe mun pualesta tuas, jokahinen teköö omat päätelmänsä, mä jo ne teinki. Mutta en meinaakkaa sanoa, jotta kunka tarttis teherä kulloonki ja kuinka lapsia kasvattaa. Kunhan siunaalen asaa omalla laillani. Mutta nyt lopetan tämän siunaalun ja meen jatkamahan kesken jäänyttä ohojelmaa Areenasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti