lauantai 31. heinäkuuta 2021

Jurva

oli oikeenki mukava tänään, vaikka hiliaanenki pikkuusen. 5-vuotisekkaa ei saanu väkiä sen kummemmin liikkeelle ja vain yks pariskunta kävi juamas ilimaaset kaffit taatelikaakun kans. Ja neki oli Laihialta. Mutta tulos oli aika kelevollinen, vaikkakaa sillä ei viikon ykköspaikkaa saatukaa. Mukava oli taas jutustella tuttujen ja viaraittenki kans ja hyvin kerkisin kaikki palavella yksikseni.
Tipi oli mustikas ja siinä päivän tulos. kuutisen tuntia noukkimista ja ainaki kolominkertaanen aika menöö putsaukses. Jotta se huikeista tiänistiistä. Saa mennä kokeelemahan, jotta mistä ensiksiki löytää paikan ja sitte noukkii tuan määrän. Hattua nostettava vaimolle!
itteni palakittin kumminki tualla päivän aherruksesta, tulihan siinä tehtyä firman hommiaki samalla, päivittelin omavalavontasuunnitelmaa, tai ainaki suunnittelin sen päivitystä... Mutta nyt pian saunaan, sitte SomTam lisukkeineen, otin pakkasesta chorizo-makkaraa ja päivältä jäiki pari Wilhelmin juustomakkaraa, jotta siinä melekeen lisukkeet. Parin makkaran lisäksi ei muuta tullu syätyäkää, juatua kylläki varsin kelevollisesti. jotta soli sellaanen päivä, kattotahan sitte huamista kun sen aika koittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti