keskiviikko 8. helmikuuta 2012

eilinen

meni muitten paivien malliin. Supaa, fillarointia, allasta ja hyvaa ruokaa juomaa unohtamatta. Niin, hieronta meinas jaada mainittematta ja otettiinki oikein kunnon sessio. Jalat pistettiin riimakuntoon ja yritettiin vaha muokata selekaa ja muita paikkoja. Ja mikas siinoli olla aksiteltavana ja kuunnella meren kohinaa. Toki ennen sita oli tullu tunti kaanneltya ittiansa auringos. Nama toiminnat sai aikaan sen jottei enaa allas oikeen innostanu vaikka sita yritinki. Mutta siina vaihees joutuu toteamanan jotton kuuma! Altaalla auringos oli varmaan yli 50, kovaa se kuumalta ainaki tuntuu. Joten tilanne vaati kunnon paikkarit kuulerin alla.
Iltaeine nautittiinki tutus paikas ja seki lahes rannalla, erittain rauhallises paikas. Ja turha kai mainitakkaa jotta ruoka oli aiva loistavaa, poytaan tuotiin ostereita akstikkeineen, paistettua syvanmerenahventa valkosipulilla, kasviksia suolakalalla ja erittain hyvaa kanakeittoa. Ja tietaahan sen kuinka siina kavi. Kaikki syotiin ja sai puhaltaa oikeen kunnolla. Mutta niin vain pyoraaltihin raittia hyva matka ja mentiin Norjalaisomisteiseen BaanChang-MusicBaariin kuuntelemaan ja kattelemaan live-musiikkia. Mutta ei siina kauaa jaksanu siita nauttia ku rupes haukotuttamahan niin rakkahasti jottoli polokaastava resorttiin huilille.
Ja tanaan vuoros paluu maalle. Minivanilla ensiksi Bangkokkiin ja siita sitte jollaki konstilla Samchukiin josta sitte nouto kotio.
Jottapa siina paivan ohojelma ja kotonahan yhteydet on taas mita sattuu joten saattaapi tama turhanpaivaanen nakuttelu jaara vahemmalle. Ainaki siihen asti ku meemma Pattayalle Tipin serkun haihin. Joten taalta sinne ja anteeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti