lauantai 4. helmikuuta 2012

periantaita

mennaan ja vakia pukkaa tanne koko paivan aijan. Thaikuulle tamon sellaanen vakioviikonloppupaikka joka aiheuttaa senki jotta hotellien hinnat tuplaantuu yhyren paivan aijaksi. Me valtettiin tuo pysymalla nykyyses kortteeris viela tama yo ja huomenna taas vaihdetaan... ja parempaan paikkaan joka loytyi tuossa raitilla kavellessa. Rauhallisimmassa paassa tata aluetta, mutta silti kaikki oleelliset paikat suhteellisen lahella. 7-Eleven ja muut. Ja tallakertaa majootus bungalow-tyyppinen ja tosi tasokkaan nakonen. Ja ku hintaki saatiin puhuttua kohtuulliseksi oli kortteerin vaihto seleva. Ja niinku jo aiemmin tullu mainittua, meitin kortteerinvaihto ei kauaa kesta. Paikasta toiseen puolestunnis, voin melekeen taata sen. Ja siihen aikaan on jo jaakaappiki ladattu kylmia juomia tayteen ja monta muutaki askaresta toimitettu.
Tanaan oliki sitte varsinaasen supaalun vuoro ja sehan tarkoottaa aurinkonottoa ja oikeen tuelta. Toista tuntia siina tuli kylkea kaanneltya kunnes Tip tuli paikalle hiushoirosta ja pelasimme viela tunteroosen korttia siina mukavassa lammossa. Ja rannallahan on palavelut kohillaan, ku vuokraat sen tuolin niin vuokraaja pitaa siita huolen ettei mitaa puutu. Tuotiin maksutta hedelmia ja maksusta olutta. Joten johan siina vain oli soma korttia laiskia ja voittaa muutamia palveluksia. Rahastahan me ei tokikaa pelata. Paitti poolia.
Tanaan sitte vuokrattiin fillari ja onhan mukava supaalla ja kuliettaa tuota 45-kiloosta siala jopparilla. Ja kaytiin heti aikalailla kaukana iltaeineella ku polokaastiin toiseenpaahan kylaa syamaan meriruakaa. Ja saatiinki pikkasta parempia ostereita, kalaa ja toki pikkasen tulisempaa kanaa. jo vain silla masu taytty ja jakso hyvin polokasta sitte toiseen paahan paariin pelaamaan puulia ja sulattelemaan ruokaa SS-lasillisten seuras. Ja paluumatkalla piti kayra hakemas AloeVera-tyyppista voiretta intiaanin ihoa muistuttavaan olemukseen. Ja siita vieresta sitte tarttu mukaan aiva loistavaa pannaria. Kaikki thaikkulas kayneet tietaa miten hyvaa ko. pannari on ja nyt Tip viela yllatti ja otti banaanilla ja kananmunalla... Somaa oli sellaanen setti vetaasta.
Joten taalta tahan ja tuonne.
Tariekkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti