sunnuntai 5. helmikuuta 2012

ja tanappana

muutimma kortteeria taas rauhallisempaan suuntaan. Siinei kauaa menny ku oli tavarat uures paikas joka osoottautuuki todella oivalliseksi. On altaat ja kaikki. Bungalow-tyyppinen kortteeri ja varsin kohtuulliseen hintaan. Ja edelleen tas on kaikki oleelliset lahella, eli seiska ja hyvia ruokapaikkoja. Ja siina kortteerinvaihron vaiheis pyoraaltiin sellaanen ainaki vitosen lenkki ja haettiin kaverille hd-paita laheisesta myymalasta. Tavara vain naytti olevan vahis ja samoon isoommat koot. Mutta loytyy kumminki paita johona tarpeeksi kokoa jotta paasoo Juha kesalla ajelemahan oikeis varusteis... riliairoos...
Mukavahan tuolla fillarilla on ajeleskella ja varsinki tuollaasella pienella lisapainolla son jopa kehittavaaki. Liikenne ei taala aiva maharotoonta oo ja pyoraalioota on siksiki palio jottei siina suurta vaaraa oo. Ja autoja suhtees vahemman, tanaan kayvat entista vahemmaksi ku thaikut lopettaa viikonlopun vieton ja vetaytyy kotipaikoollensa ja tiamma huomenis ansiohonki. Ainaki jokku.
Altaaseen oonki tanaan jo pariinki kertaan tutustunu, ensiksi kavin ottamas paivan vitamiinit ja ny askeen kaytihin tunteroonen korttia pelaamas siina melekeen varios. Ei tuo altaan vesi juurikaa virkista ku on melekeen yhta lammin ku ilimaki jokon riittavan lammin se.
Nayttaa tama Cha-Am olevan enimmakseen perheitten ja ikaantyvempien suosios, puhuttaasko seniorikansalaasista ku vanhuksista ei tiamma oikeen passaa puhua. Ja jostakisyysta Norjalaaset on aiklailla hyvin erustettuna, niin yrittajien joukos ku matkaaliooski. Eileenki tuli yks kokeneempi mies kyselemaan ja soli kans ko. vuoristomaasta. Viettaa taala puolet vuodesta. Tottahan maki voisin jo pikoohon siihen ryhtya...
Tai ei aiva viela. Viela pitaa ekrata elakekassaa monellakitapaa.
Nyt tas sitte vietetaan jonkiasteesta siestaa ja koitetaan tuumata ehtoon eineen nauttimispaikkaa. Valieine kaytiinki vetaasemas tuos lahistolla ja oliki pikkasta aykiampaa paipaijasalaattia, kanalla ja tosi maistuvalla possulla. Ja juomana vain raikas vesi tallakertaa.
Jotta tottahan tas saaki toinenki tovi kulahtaa ennenku rupiaa nalaka tuntumahan, mutta mikas tas on terassin kiikus nakutelles. Kortteeriin ku kuuluu pieni patio jossa kaharenistuttava kiikku.
Jaa, Veikkaus muisti pienella ahkeruusrahalla ku onnistuun vakios. Tuallaanen 5000bht on taala kohtalaanen summa kumminki.
Ja pianhan sita saa ruveta jannittamahan pressanvaalia, kuulemma olis tata aikaa kolomelta yolla tulos valamiina, mutta tuskin nousen sita kattomahan. Tietaahan tuon tuloksen jo ennakolta.
Jotta kattellahan huomenis kuinka maat ja asiat makaa. Siihen asti anteeksi ja nakemiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti