torstai 2. helmikuuta 2012

joopa

tana aamuna sain sitte tarpeekseni hotellin remontista ja siita jotta se saatanan rallakka rupeski soimaan kohta seiskan jalakeen. Eihan se sinallaan haitannu, muttei sellaasta viitti kuunnella ku eioo kerran pakko. No, kattottihin kortteeri suhteellisen lahelta ja samaa tasoa. Eli ei ollu pitka matka kortteeria vaihtaa ja koko hommaan ei menny ku puolisen tuntia...
Toivottavasti tama on sitte pikkuusen hiliaasempi ainaki aamupuolesta. Ei mua nain iltasella haittaasi vaikka pikkuusen metakkaa kuuluusiki, mutta jotenki se aamu on sellaasta herkempaa aikaa. Ja vaikka kuinka olisinki hereella niin en viittisi turhaa moykkaa kuunnella, Oon siitaki jo saanu tarpeekseni.
No, tanaan sitte otin uusinnan hieronnan kans ja teki taas niin, niin eetvarttia jotta tairan menna taas huomenissaki ja samaan paikkaan.
Hua-Hin tuli katteltua ja taas havaattua sellaaseksi paikaksi johona on mukava pistaytya, mutta johona ei valttamatta haluaasi pirempaa aikaa viettaa. Hauskaa oli siina istumapaussia viettes kuunnella suomenkielta puhuvia. Mutta en viittiny puheisiin puuttua, jotenki ei vain huvittanu. Tip kysyy jotta miksei, mutta en oikeen osannu sillekkaa vastata. Ei vain huvita niitanaita rupatella jos ei kerran oo pakkokaa. Ja mullahan eioo.
Eihan sielta juuri mitaa mukaan tarttunu, yhyret shortso-tyyppiset housut sorruun ostamaan ja siinapa ne.
Sitte van-tyyppinen kulietus tanneppain ja hotlalle pikkuuselle huilille.
Jonka jalakeen oliki vuoros se BBQ! Ja voi ristus sen ruaan maaraa! Grilli sen mallinen jotta ymparilla valamistuu keitto ja keskios sitte rillataan kaikkia maharollista. Ja sitahan piisas. Oli lihaa monensorttista, oli kalaa ja vaikka mita. Ja kaikki mita rillattiin niin syatiin. Ja olihan siina kyytipoikana mainittu SS soodalla vahavistettuna.
Menihan siina toinenki tovi einehties, mutta olihan hyvaa! Kasvikset tuoreita, samoin kalat ja kaikkiki! Siis maistu todella hyvin!
Ja ny on niin, niin taytelaanen olo.
Siina ko. paikan vieres oliki varsin hyvin varusteltu viinakauppa ja sielta tarttuuki mukaan SanSomin vientiversio jota tas ny sitte makustelen... Etta kehtaako tata omaan kaappiin roudata... Aikalailla samansorttiselta maistuu ku tuo normiversioki, mutta koriampi on pullo ja paketti. Tai ainaki yrittaa olla. SIMILAN on merkki.
Nojaa, siita kumminki sitte mopotaksilla hotlalle ja sitte tata tuttua kotoolua.
Jotta siita taas saitta, tykkasitta tai ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti