perjantai 17. helmikuuta 2012

tanaan

sitte Jomptienilla, Pattayan kupsse.
Olihan siina joitaki paikallisia juhulia ja muita lahella sita olevia aiva piisalle asti. Ja sita jo tutuksitullutta maalaismaista oleskelua kaikkine kuvioineen. Aina valilla joku tuli pihaan juomineen ja siten. Niinku aina ennenki. Siina se aika vain meni pihamokis istuskelles ja valilla kiikkustuolissa tuumaillen. Ja toki kaytiin ruokakaupaski valilla, valilla aiva Tescoski asti.
kunnes sitte koitti eilinen paiva ja jo ennakolta suunniteltu reissu Pattayalle Bangkokin kautta. Jo minivanissa istuskeles tuumattiin lahes yhteenaaneen jotton melekoosen turhaa jaara maalikyllaan yoksi vaan suunnsitetaan suoraan Pattijoelle. Ja kun vakikuskimmekin oli asialle suopuusa teimme paatoksen, etta kippaamme maalikylan viela taman kerran ja jatkamme matkaa heti suoraan.
Ja siellahan tuttu kuski oli meita odottelemas sovitus paikas ja aloitimme matkan kohti kaikkien lihaasyovien heteromisesten paratiisia, elikkas Pattayaa! Matkalla nahtiin (tosin vain mina koska Tip nukkuu suurimman osan matkasta....) monenlasita mita oli tapahtunu viimeisen reissumme jhalkeen. Elikkas vuoden aikan oli maalikylan ja Pattiksen valille rakennettu melekoonen ostoshelevetti ja siinoli jo valamiina IKEA ja valamistumas vaikka mita. Luoja meikalaasen varielkohot silta jotten koskaa jouruusi tuollaasehen paiikkahan. Onneksi Tip nukkuu sillakikohtaa. parempi mulle jotten sille mitaa moisesta kohteesta puhukkaa. Ja via parempi mulle ja mun kukkarolle.
No, kumminki saavuttihin Pattiksella ja siita sitte Jomptienille jossa tuleva pariskunta oliki meita vastassa buukatun majootuksen edustalla. laukut sisaan ja sitte heti matkalle., Naiset ostiksille ja me miehen baariin. Niiku kai kuuluuki.
Kohtalaasen kierroksen jalakeen kumminki tuli puhelimitse tierootus jotta shoppaalu oli loppunu ja naiset olivat aikalailla lahella paikkaa jossa olimme virvokkeita nauttimassa. No, sitahan jatkettiin naisten tultuakin. Siina sitte sovittiin, etta vaatii kuitenkin vahintain puolisen tuntia suihkussakayntiin ja vaatteiden vaihtoon joten siita sitte toimeen. Hotelli oli lahella joten siita sitte kaupan kautta kiiruusti suihkuun ja vaatteiden vaihtton ja takas em. paikkaan.
Tassa vaiheessa saa oli sen luonteinen, etta vesi oli aikalailla herkassa ja vaikeutti jonkinverran einehtimispaikan loytymista. Mutta se kuitenkin loytyi, vaikka ei parhaaksi mahdolliseksi sellaiseksi. Kaverilla -joka yli 100-kiloinen- oli pienia sopeutumisvaikeuksia annoksensa pienuuteen, mutta siitaki kuitenki varsin kohtuullisesti selvittiin. Taas kavi todeksi se, etta taieineet on runsaampia kuin esim. Italialaaset... Eli ei kannata tilata spaghettia ennenku varmistaa annoksen koon.
No, siita sitte sovituulle 40-synttariille ja siella vierahtiki toinenki tovi. Kohteena oli tosiaanki varsin viehtattava lady joka omaas baarissaan juhlia piteli. Omakustanteisesti sitte siina toinenki tovi menoa katteltiin ja siihen pikkuusen osallistuttiinki.
Kuka enemman ja kuka vahemman.
Onneksi meilloli kuski mukan joten Tipin serkku kyyditsi meidat hotellille takasin ja taalla ollaan.
Aikas lahella rantaa ja kohtuullisen kaukana baareista, etta tehtiin pariksi paivaksi varsu jonka aikana kattellaan paikan sopivuutta ja parempia korvaajia. Hinta ja laatu ratkaasoo. Ja se kuinka suuresti eroaa thai- ja fallehinta...
mutta sen nayttaa aika.
nyt virhelyontien maara lisaantyy siinamaarin, etta pyyran anteeksi ja siirryn takavasemmalle elikkas Tipin vieraan kattomaan varsin jannittavaa Thai-saippuaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti