perjantai 24. helmikuuta 2012

juhulat

Jompparilla juhulittiinki huolella ja viela seuraavana paivana BBQ:t paalle! Juhulat oli onnistuneet ja vieraita taisi olla aikalailla satakunta joista suuri osa ulkomaisia joten juttuseuraa piisas. Orkesteri oli paikalla ja sitamukaa oli tietysti esiintyjakki. Ja mukavata oli. Muttei aiva aamusta ollu mukavata, mutta silti suoriuduin rannalle karkottamaan huonoa oloa. Siina varsin kohtuullisesti onnistuunki ja iltapaivalla olo oli jo kutakuinkin kunnollinen. Viela ku siihen nappasin oivallisen hieronnan varsin asiantuntevalla (siis oikialla) hierojalla niin olo senku kohentui ja siirryttiinki tuoreen aviomiehen kanssa Angelin olut-tupaan naisten mennessa hankkimaan tarpeita illan BBQ:ta varten. Ja mikas siina oli istuskelles ja jutelles. Samalla sai pitaa kadun liikennetta silimalla ja siinahan tunnetusti piisaa silimanruokaa.
Ilta istuttiin sitte eilises juhulapaikas joka toki oli siivottu entiseen kuosiin. Poytaan ilmestyi ostereita valtava vadillinen ja lisaksi tulista kanaa ja vaikka mita. Hyvaa oli ja oli taas hauskaaki.
Aamulla oliki sitte aika pistaa pillit pussiin ja ruveta suuntaamaan Bangkokin kautta kotio. Minivani kuljetti varsin kohtuullises ajas Bangkokkiin jossa oli reilu tunti aikaa odottaa kuljetusta SamChukkiin. Aika kulutettiin pienella einestyksella ja ostospaikkoja tutkaillen. Taas sama ongelma: ei riittavan isoja kokoja paitoja... Tuttu tilanne ja ei edes harmittanu. Aika lamminki oli siina iltapaivan alakupuolella ja oli varsin miellyttava istahtaa ilmastoituun minivaniin ja katsella kaupungin vilinaa kuskin takaa. Kuski ajeliki varsin reipasta vauhtia ja parin tunnin kuluttua oltiinki jo perilla.
Kotona Tip alkoi tornaadon lailla siivota paikkoja ja mutisi siina touhutessaan ku kukaa muu ei tee mitaa... Ei siella tosiaan ollukkaa kukaa pannu tikkua ristihin, tokipa olivat saaneet edes ruokaa suuhunsa...
No, siina kuitenkin olta saapui ja saatiin huusholli jonkinlaiseen kuntoon ja varsinki makuuhuone viilennettya sopivaan tilaa etta voi kuvitella nukkumisen onnsituvan.
Eipa siina sitte sen kummempia ku nukkumaan ja aamulla ylos. Ja Tip jatkoi eilista kliinaamistaan ja mina otin annoksen vitamiinia terassilla ja pihamokis kiroolin mokkulan hitautta. Oli pikkupakko hypata mopon selekaan ja ajella tanne kaupungille parisenkymmenta kilometria. Pienet ostokset torilla ja tanne ilmastoituun nettipaikkaan.
Mutta pian takaasin kotio. Huomenna onki sitte varsin mittavat haajuhlat, vieraita kuulemma tulos 1000 ainakin. Ja sinne on kuulemma lahestulkoot pakko osallistua, ettei kait tassa muukaa auta...
Jotta taalta tahan ja sinne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti