perjantai 25. joulukuuta 2009

aa kaikille! Ja kyseeshan joulupaiva. Paivan uutiset ne, etta eile mau-mau ja tanaan mau-khlang...
Juu, oli Sofian booli siksi aykiaa, etta sai jaara muutamaan lasilliseen. Jouluruoka oli maullaan ja olipahan hyvin laitettua, kinkku maistu aiva ku ittepaistetulata ja lanttuloota samoon. Mutta ei maistunut suomisapuska Tip:lle, on kuulemma liika eksoottista... Ei me siella sapuskan jalkeen kauaa viivyttykaa ja ehdittiin omaan resorttiinki viela osallistumaan sen illanviettoon. Se ei kovin kummonen enaa siinavaihees ollu ja alkanu showkin oli jotenki keskeytyksissa. Joten paatimme illan siihen ja vetayryymme bungalowiin levolle.
Ja tana aamuna jatin lenkin valiin silla pitaahan sita sentaan jokunen lepopaiva pitaa ja ku olokaa ei ollu parahaasta paasta. Altaalle kuitenki vaantayryttiin aamupalan ja pesulakeikan jalkeen. On se muuten tuo pesulaki aika erullista, olisko meilla ollu nelisen kiloa pyykkia ja se ku tulee takasin silitettyna niin hintana oli huikiat nelisen juuroa... Ja pyykki tuodaan omalle ovelle illan aikana.
Ja paivan uutisiin kuuluu myos se, etta varsinainen Asian asiantuntija on maassa! Viimeisen viestin mukaan visajonossa kentalla ja suuntana KohChang. Ja lennon viivastymisen takia venytettiin meiran taallaoloa yhdella paivalla. Tip meinas ensiksi olla pikkusen apialla mielella kunnes muistutin ystavien merkityksesta ja siita mita ne varsinki hanelle merkittee. pienen muituttelun jalkeen Tip otta tapansa mukaan asian hoitaakseen ja parilla puhelulla kaikki oli klaarissa ja selevana. Ainoa miinus asias on se, etta huomenna jourutaan vaihtamaan mokkia. Mutta se ei oo isoo operaatio ja joka tapauksessa pitaa pakata kamat niin miksei sitte nyt. Eli orottelen tas ko. asiantuntija ilimootusta saapumisajankohdasta. Talle paivalle ei ollukaaa mitaa suunnitelmis ja ku lounaski on syaty niin orotellahan vain iltaa ja iltaruakaa...
Altaalle ei enaa kehtaa menna notkumaan joten tairan pikapuoliin vetaytya bungalowin viilennettyyn ilimanalaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti