sunnuntai 27. joulukuuta 2009

Noniin, joulut sitte lahes lusittu ja siirrytty tanne isoolle kirjolle ja parasta-aikaa ostoksilla MBK:ssa joka se jo aiemminki mainittu ostoshalavattu.
Bussimatka sujui yllattavanki hyvin hyvin ilmastoidussa bussissa ja hyvilla evailla varustettuna. Aamull oli lahto resortista ysin jalkeen ja taalla oltiin kutakuinki kuurelta, etta melekeen koko armas paiva siina meni maisemia kattelles. Nyt Tip (kuinka ollakkaa) kaunistautumas ja ma kattelen tata ostoshalavatun menoa j meininkia. Yritin ostaa pikkusta paremmat kaffit, mutten siina kylla aiva onnistunu. Paremman puuttees menoo tamaki.
Joo, joulupaivana paikalle tupsahti mr.Asia sohjolasta ja siina meniki jokunen tunti kuulumisisa (ku nahty viimeksi kevaalla -90) vaihdelles ja norsukaliaa juodes. Tapaninpaiva meniki pikkusen puhallelles ja paikkoja kattelles. Vieras kutsuttiin kattoman NangNualin cabareeta j ei tullu sinne turhaan. Leidarit pisti taas parastaan ja yleisoakin oli varsin kiitettavasti.
Vieras siirtyi toiselle puolen saarta aamupuolesta ja siitta ties minne humuun ja juhlaan.
Meidan suunnitelat on sellaaset jotta huominen menee taalla kattelles ja ohjelams ensiksi aamulla aamumarkkinat joten sinne lahto siina viiden kantturois. Ja loytyyhan taalta jos jonkinlaista kattottavaa, ilimajunaki pitaas kokeella. Maanalaanenki taala on, muttei sovi oikeen naitten uskontoon menna niin alahaalla joten se jaanee kaymatta sitte.
Mutta paljon on taas tuollaki bussimatkalla tullu nahtya ja koettua ja sita tas on sitte tuolla maaseurulla mukava muitella ja eritella. Siella ku sitte ei naita netteja juurikaa oo, mutta meinaan senki kestaa ku mies.
Joten paatan taalta pian tahan ja siirryn tuonne kerroksiin kattelemaan jotta mita falleille yritetaan myyra ja mihin hintahan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti