torstai 24. joulukuuta 2009

u, lounas toki syaty ja siihen oleellisesti kuluvat ettonet otetuna. Etta menee kovin totutun kaavan mukaan, tai ainaki silta tuntu.
Tais aamulla jaada mainittematta, etta jonkinasteista jouluviilista rupes pukkaamaan ku aamulenkkia siina ylamakeen tikkasin. Muta se tosin lieveni jotenki tuos paivan aikana, johtuen varmaan lampotilan kohoamisesta. Aamulla on jokseenki raikas ilima ja linukki laulaa, paivalla niita ei ninkaa paase kulemaan ku tas kuminki tuota trafiikkia piisaa aiva kohtullisesti. Ja tuonne ylamakeen eio mitaa asiaa paivalla, ei eres makivouhkari sinne nousisi... Ainaki eppailen sita.
Ja tosiaan tman meille niin tarkia juhula taala ei juurikaa nay, muutaku resortit jariestavat illanvietoja syominkien ja etenki juominkien muodos. Uusvuosi onki site kuulemma aiva toinen juttu, muta siihen sitte joskus ku sen oon itte kokenu.
Tuosta piti viela mainitevani, meinan tuosta kortteeripikasta NangNual-resortista. Joka on tosiaan leidarivetoonen paikka. Ja jotenki tas ku on niitten touhuja seuraallu ja jutellukki joittenki kans niin alakaa paremin ymmartaman koko systeemia ja sita mista siina on kyse. Jokainen saa tietenki olla asioista aiva omaa mielta, muta kylla mulla aina ymmarrysta riittaa monenmoosehen. Ja miksei tahanki. Jotenki ne on ku perhostoukkia jokka kuoriutu illaksi tayteen loistoonsa, aamulla ja paivalla niita ei taharo tunistaa samooksi upeiksi ilimestyksiksi jokka keikistelee lavalla. Eilen ehtoolla pikkuusen meinas naurattaa yhyren nuoren ruattalaaspoijan kommentit ja peliastykset ku leidari tuli tai yritti tulla syliin istahtaman... Mutta ei antanu leidari periksi ennenku poika suostu yhteiseen kuvaan... Ja taputuksistas ei meinanu tulla loppua. No, itte en toki yhteiskuvaa hinioonykkaa, muta en olisi kuminkaa pois pokanny jos olis tulle hetkeksi polovelle istumahan.
No, seki show tuli sitte kattottua kolomehen kertahan ja ykskaa ei ollu aiva samammoonen. Eilen tais olla kuminki suppiampi mita aiemin, mutta hyva silti.
No, sepa siita site.
Ja nyt sitte suuntana Sofian sauna ja myohemin joulusapuskat. Tip jai viela resorttiin kaunistautumaan ja ei tietenkaa voi saunaan siitaki syysta tulla. Vaikka haluaas. No, ehka huomenna sitte.
Joten nyt jatan taas tman joutavuuren ja keskityn olennaiseen. Kaverina tassa kirjoitellessa aiemastakin tuttu Leo ja kyytipoikana M-150. Joten nailla mennaan. Joulua taas kerran kaikille ja valttakaa typeryyksia silla minakin tunnetusti teen niin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti