maanantai 28. joulukuuta 2009

Juu, selvittiin kunnialla sieltaa KhaoSanista poid ja iltapaivaan oleellisesti kuuluvat leposet ilmastoorus huonehes suoritettuna. Lahdin joutessani tahan rautatieasemalle kattomaan ihmisten touhuja ja juomaan urheelujuomaa. Niin, oikiasti urheelujuamaa ku meinaa valtavaa lihaksistoa krampata ku ei vissihin tuu suoloja tarpeeksi. Joten nyt vaha lisattava naita juomia tai laitettava aamumunakkaaseen runsaassti suolaa. Tip ku on luvannu vahintaan joka toisena aamuna munakkaan ja joka toisena sen hyvan riisikeiton jota Changillaki aamuusin ryystettiin. Etta uskoosin tilanteen silla hoituvan. Maha meinas vissihin sita tieta olla hiukka kirvelevas kunnos, mutta seki on asettumahan pain. Taitaa ruokajuomana olla tallakertaa soodavesi ja ystavani Leo saapi nyt jaada odottelemaan toista aikaa. Seki viela tulee.
Meinasin tuosa lahtiessa, etta oalisin heittany jonkiasteisen lenkin mutta tulinpahan toisiin aatoksiin ku hotellista ulostauruun. Autoja karut taynnansa ja sellaanenki ilima, nottei kovin syvia henkayksia renkaa vetaasta ollenkaa. Ja kuinka aollakkaa ku tulin tanne asemalla niin ensimmaanen mita kuulin oli se ku kajareista akjahti jokailtaianen kansaallislaulu jota matkustavaiset seisaallaan kuuntelivat ja lauloivat. Toki meista falleista suurin osa malttoi mokoman ajana odottaa toimiaan, mutta oli niitaki jokka touhasivat omiaan. Jotenki se naytti hienolat ku tietaa, etta ovat tuosa tosissaan ja kuningas on heille elamaa suurempi asia. Senverran Tip kertoili omista ajtuksisattn Kuninkaan suhteen ja oli sita mielta etta kun hanesta aika jattaa tulee maahan suuria ongelmia. Ei taira olla varteenotettavaa seuraajaa, ei vissiin omia eika lahisuvustakaa. Ja kun paatansa on nostanu myos kuningaskuntaa vastustavat voi olla, etta soppa on melekoonen. Mutta kuitenki Tip suhtautuu Kuninkaaseen odottavasti ja vaikka tama on ollukki sairaalassa kovin sairaana uskoo taman parantuvan ja osaavan taas ajatella kansalaistensa puolesta ja nimenomaan parasta. Telkkarista kattelin yhta patkaa jossa kuningas esitettiin jotenki ylivertaisena aosaajana eri elaman aloilla ja niinhan hanen uskotaanki olevan ja johtava maata joka alalla.
Ja kun tuohon viela yhdistetaaan uskonto niin siinahan onki meille monesti ymmartamaton apikka. Eika siita torellakaa vaanneta vitsia, ei sitte millaa. Senki oon oppinu.
Ja jokainenhan saa olla uskossaan autuas. Niin maki.
Ja kuningashan tosiaan nakyy joka paikassa, tassa aseman ulkopuolellakin on sellaanen viitisen metria korkia kuva valtiaasta puolisoneen.
Nojaa, antaas sen aiheen sitte olla.
Juu, huomenna tosiaan aamusella lahto Suiphaniin ja siella mennee vissihin se kymmenisen paivaa. Suunnitelmien (tosi alustavien) mukaan siirryttaisiin AoNangin kautta Phukettiin ottamaan ystavaani JK:ta vastaan. Hanen saapumisaikansa oli musitaakseni 23. pva ja siina ehditaan jokunen paiva viettaa paikallista lomaa. Uskon tyoasiootten jaavan tosi vahiin.
Mutta tassa on viela tosiaan niin paljona aikaa, etta ehtii melkein vaikka mita. Suphanis olles on tarkootus tehda paivan psitoja lahialueelle niin temppeleihin kuin muihinkin kiinnsotaviin paikkoihin. Ja aivan mahdotonta ei ole Cambodjan reissukaa, passit ku on kunnos.
Jaa, nyt siirryn tuonne parvelle seuraamaan kuinka matkustavaiset aikaansa kuluttaa ja yrittaa saada kuulutuksista selevaa.
Ja tahan tyhjanpaivaasehen kiriootteluun saattaa (varmaan tarpeenki) tulla kohtalaanen paussi. taytynee kirjoittaa asioota kasin musitiin jos sen viela osaa ja saa omasta kirjoituksestaan selevaa. Nakkyypahan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti