maanantai 21. joulukuuta 2009

Pistetaanpa tama puoli kuntoon hetimmite ku taas yhteydet toimii. Olivakki vissiin kotvasen poikki, ainaki silloon ku satuun ohikulkiessani kyselemaan. Viikonloppu meni ihan mukavissa merkeissa, se lauantain show oli odotettuaki parempi. Taytyy sanoa, etta pistivat tosissaan parastaan ja ovatki kuulemma ainoa esiintyva ryhma koko saarella. Ja sen kylla naki kaikesta. Puvut oli kerrassaan upeita ja olivat laittautuneet viimesenpaalle. Tottahan tarkkasilimaanen falle huomas etta joukos oli edistyneempia leidareita ja sitte niita jokka oli joistaki muista syista alalla. Tuohan on jotenki ihan instituutia taalla tuo leidari-systeemi ja pojat joko kasvaa tai kasvatetaan siihen melkein kapaloiasta alkaen.
Mutta show oli nautittava ja mikas oli nautties hyvan ruuan jalkeen, viehattavas seuras ja lasis SangSom kolalla...
Ja taitaa menna homma niin, etta kattotaan tanaan show uusikis toisen pariskunnan kanssa jokka eivat sita viela oo kattelleet. Mun aikani kuluu oikeenki hyvin tuota kattellessa.
Uima-altaalla on tullu oeskeltua jokseenki tiukasti, mutta aamulenkkiki on tullu tikattua tunnollisesti ja aina vain pidemmalle ja samalla korkeammalle. Kuuen jalkeen ku lahtee tikkaamaan niin ehtii hyvin takaisinki enneku aurinko alkaa tosissaan lammittamaan. Sitte onki oivallista aikaa aamuaskareille.
Tana aamuna alkoi tuo omelettityyppinen aamupala toasteineen tokkis siksi kovaa etta valittin thaityyppisen ratkaasun ja olipahan riisikeitto maullaan! Etta tairan siirtya kokonaan siihen tai ainaki joksikiaikaa.
Kalastus- ja snorklausreissu siirtyi ennalta ilmoittamattomista syista huomiselle ja tanaan ohjelmassa vapaamuotoista oleskelua. kuinka ollakkaa Tip hiushoidossa ja mina siksiaikaa viilennettyyn nettikaffilan, mutta epaonnekseni huomasin ettei paikassa juomatarjoilua... tuleeko nestehukka hetimmite vai pitaasko rynnata kadun yli ostoksille? No, ehka selvian tasta vararavinnolla tai -nesteella...
Mitas viela? Meno taalla saarella ei aivan mahdottomalta tunnu, ei ainakaa talla patkalla vaikka noita bareja tassa tasasesti onki. Ei kylla oo palio myohemmin illalla tullu taala liikuttuakaa, etta sen tarkempaa kuvausta siita en pystykkaa antamaan.
Muista suunnitelmista sen verran, etta jouluaattona mennaan Sofiaan saunaan ja sitte vetastaan suomisapuskat huiveihin. Tip ei tietenkaa voi saunoa koska joutuu meikkaamaan enne lahtoa ja sillee... No, itte meinaan kumminki loylyt rapsautella ja ottaa vaikka jokusen saunaolusenki. Olusesta tuli mieleen, etta Singhastaki on sitte ilimestyny hippiversio. Eilen sevenista loysin Light-version joka nayttaas olevan vahvuureltaan sohjolan hippivetta vastaava. Otin sita purkillisen ja totesin pysyttaytyvani Changissa.
Juomapuolesta senverran, etta sita pitaa tosissaan ottaa ja samalla on syyta muistaa suolatasapaino. Pieni pussi sipseja riittaa siihen hyvin tai suolan lisays siihen omelettiin joita aiemmin aamuisin pistelin.
Muuten sapuskat aiva uskomattoman hyvia, pian ollaan menossa nauttimaan lounaaksi jo tutuksi tullutta papaijasalaattia kanalla. Tuntuu olevan aina hiukan eri tyyppinen salaatti ja varmaan kyse siita mistapain tekija kotoisin. Vaikka Tip aina itte maustaaki salaatin niin silti se on aina jotenki eri makuinen. Mutta ian hyvaa. Ja huonoa ruokaa en viela oo syonykkaa, enka kertaakaa oo edes harkinnu pitsaa tai muuta vastaavaa falletyyppista evasta.
No, kattotaan jonku viikon paasta etta joko makkari kutsuu... Eppailen.
Jaa, josko lopettais taman joutavuuren ja luikkis uutiset ja menis taydentamaan vajentunutta nestetasapainoa vaikka pullollisella Changia ja soodavetta.
Ja jos jostainsyysta kavis niin etten tanne joutaasi tai paasisi niin toivottelen itseni ja edustamani yhteison puolesta kaikille oikeen Hyvaa ja Onnellista Joulua ja jopa uuttavuottaki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti