keskiviikko 23. joulukuuta 2009

Jaahans, aatonaattoa pukka ja keli senku paranee vain. Aamulla olin jo tutulla lenkilla heti kuuden jalkeen ja kun aamupalalle patsastelimme niin lampo olikin jo sellaisis lukemis etei lenkkeilysta olisi tullu mita.
Eilinen ilta meni pikkusen paikkoja kattellessa ja ruokaillessa. Ruokaseuraksi tulikin varsin haastava tapus, pariskunta jossa thailady ja saksalainen Manfred. Ja kummallisinta oli se, etta heilla ei keskenaan tuntunut olevan minkaanlaista yhteista kielta ja se asia varmistuikin illan aikana kun Tip oli taman uuden tuttavuutensa kansa seurustellut. Sanoinkin, eten ihan moiseen suoritukseen pystyisi. Ja tama pari on kuulemma ollut parisen vuotta yhdesa Manfredin jokavuotisten lomien aikana. No, illan aikana (kun M oli ottanut jokusia virkistavia juomia) sain senkin selville, etta hanen isansa oli ollut sotimasa Suomesa. En ruvennut Rovaniemesta mitaa puhumaan kun ei yhteista kielta ollut. Oli kuulemma joskus vuosia sitten ollut Imatran suurajoisa, mutta sen enempaa en selville saanut. Eika oikeen huvittanukka. No, tanaan sitte aamupaivalla Tip tapoihinsa kuuluen kohteliaasti kysyi tata pariskuntaa mukaamme ku olimme viereisen hotellin altalle menossa. Tulivathan he, muta m kypsyi aika nopsasti ja saimme jaada itseksemme. Seuravaksi kypsyi Tip ja siirryimme huoneeseen vilvoittelemaan. Ja kuinka ollakkaan, aika vierahti siihen malliin etta oli aika siirtya nauttimaan lounasta jo tutuksitulleeseen kuppilaan. Siella rouva valmisti ravitsevan papaijasalaatin siihen oleeellisesti kuuluvan grillatun broilerin kanssa. Ja sehan oli huuhdeltava alas Singhalla, herrasmies kun ei juo vahvempia nain varhaisesa vaiheesa. Enka minakaa.
Tip lahti omille teilleen kaunistautumaan (hiukset sai kulemma altaalla senverran siipeensa etta tarttevat ammatilaisen apua) ja mina lahdin toisaalle etsimaan sallista paikka josa saa naamansa sileaksi. Ja loytyihan paikka jossa toimenpide suoritetiin siihen kuuluvine kasvo- ja paahierointoineen. Ja hinnaksi tuli huikeat kaks juuroa!
Ja kuinka ollakkaa, vastapaata parturia oli seven josta saa aina raikkaita juomia ja siita ei ollutkaan pitka matka tahan kadunvarresa olevaan nettipaikkaan. Jossa nyt naputelen taas tata tyhjanpaivaista blokia nauttien Leo-merkkista oluta...
Ja koska on kyseesa aatonaato ei ole sen kummempaa ohjelmaa suoritetavana, kuustakaan ei tartte kayda varastamas eika muitaka joulun kuluvia hommia oo tekemata. Ajatelin taalta selvittyani ottaa rentoutavan hieronnan siina rannalla ja siten vaikka lukasta Raidia muutaman luvun verran. Suomesta sain eilen senverran mukaviakin uutisia, eta rupes melkein naurattamahan. Varsinainen Asian asiantuntija on tulosa paikalle! Sovimme jo alustavat treffit joulupaivan illaksi Sofiaan, etta siella nayttas menevan sitte pariki iltaa....
Ja tulihan sielta kotomaasta toisenlaisiakin viesteja, mutta niinhan se elama on etei se aina hymyile ja vastoinkaymisten maarakan ei ole aina itemme paatettavisa. Avaan kohtapuoliin Skypes jonkisorttisen keskusteluaputyyppisen toiminnon. Silla niinku kaverille viestittelin, ei sita jateta vaikka oltais pikkusen edempanakin.
Etta siinapa rinsiipit talle paivalle ja huominen menee miten menee.
Iltapaivalla olis tarkoitus siirtya Sofiaan saunomaan ja sitatieta jouluaterialle. Ja sattaa siella vierahtaa tovi jos toinenkin jos puheet boolimaarasta pitavat paikkansa. Ja uskon niitten pitavan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti