tiistai 15. joulukuuta 2009

Noniin, taallapa sita sitte ollaan!
Ja niinku kaikki varmaan huomaa, etta kirjaimista puuttuu jotain mutta tokkopa tassa konkurssis haitannoo juurikaa.
Matka meni pituudesta huolimatta kohtuullisen hyvin ja ei se Amsterdamissa vietetty reilu nelja tuntiakaan vallan mahdoton ollut, Scipolin kentta on tosi suuri ja siella piisas kattelemista ja kahvipaikkojakin ihan riittavasti. Lippupolitiikkakin hoitui omatoimisesti ja siitakin selvisin vaikka automaatti ei passia tunnistanukkaa, mutta tunnisti kylla lennon tiedot ja lipun aikaansain jolla koneeseenkin sitte paasin.
Loppumatkan kone oli China Airlinesin Jumbo ja taytyy heti sanoa, ettei yhtaa havinny kotimaisen firman palveluille. Tilaa ei mahdottomasti ollu, mutta hyvin siina parjattiin vaikka uni ei koneessa juuri tullukkaa. Reilun kymmenen tunnin jalkeen alkoi taivaanranta punoittaa ja kelloja siirrettiin viisi tuntia eteenpain, saavuttiin Thaimaaseen.
Lentokenttarutiinien jalkeen onnistuneesti perille tulleet matkatavarat hallintaan ja pienimuotoinen rahanvaihto. Sitten olikin tuttu kuski vastassa ja suuntana Bangkok. Hotelliksi oli valikoitunut Trang joka hinnaltaan varsin kohtuullinen ja jopa laadultaankin.
Mukava oli tulla ja haistella lamminta aasian ilmaa, vaihtaa sortsiasuun ja kayda 7-elevenis ostoksilla ja nauttimassa lounaaksi katukeittion tarjoamaa kanaa kasviksilla ja pahkinoilla. Sitten vuorossa paikkarit ja uudet kujeet. Sellainen pieni episodi oli tapahtunut, etta Tip tulee vasta huomenaamulla kotipaikalla tapahtuneen onnettomuuden aiheuttaman kuoleman takia. Kuskikin asiasta informoi, saman kylan poikia kun on. Etta siina taas osoitus moorroripyorailyn vaarallisuudesta, ainakin taalla.
Mutta niinku Tipille sanoin olen edelleenkin iso poika ja osaan jopa itsekseni kulkea niinku aion pian osoittaa itselleni. Aion vaivojani saastelematta metsastaa itselleni jotain hyvaa katukeittioista joita ihan kivasti tassa ymparistossa on. Saattaa tulla taas kanaevasta...
Etta naissa merkeissa tama ensimmainen kosketus ja huomenna peli jatkuu. Paatan taalta tahan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti