maanantai 28. joulukuuta 2009

On tama Bkk sellaanen kirkonkyla nottei paremmasta valia. Joka paikkahan kestaa matka meni sitte milla tahansa ja varsinki kavelles on henkensa kaupalla ku ajavat ku reikapaat kuunaan. Tultiin tanne KhaoSanille tuktukilla ja se oli melekoosta kyytia ku liikennetta sattuu olemaan kohtalaasesti. Tuktuk on siita kateva kulukuneuvo taala jotta se pystyy autoja paremmin oikomahan ja saattaa loytaa perillekki autoa aiemmin.
No tanaan sitte heti aamutuimaan lahdettiin aamutorille jossa oltiin jo ennen kuutta. Uskomattoman palio oli myyjia ja ihimisia toki kans. Ja kauppa kavi ku ennenvanahaan! Tottahan sielta tarttuu mukaan riliairot Birkkenstockit ja joitaki laatusukkia... Eiku nehan ma ostinki toisesta paikasta, mutta sen nimi ei ny tuu mieleen.
Huomenna puhkaastaan taksilla (joku sukulaastyyppinen ratkaasu...) Suphanihin jossa odotettavis monenmoosia juhulia joista ensimmaaset jo heti huomenna ehtoolla. Ja ma ku meinasin siala vain lenkkeella ja lueskella... No kattotahanny sitte kuinka kaydaan.
Tama KhaoSan-road on muuten kans varsinaanen ostospaikka ja falleja tulvillaan ja tais korva tuos ottaa suomenkieltakin jossain vaiheessa. Taalta loytyy tosi edullisia hotelleita ja nayttaas olevan varsinki nuorison suosios, ainaki saa teetettya ittelleen vaikka minkamoosia jasenkortteja joilla sitte varmaanki saa rapattia joistki paikoista. Aika tas ihimetelles kuluu varsin rattoosasti, mutta tairetaan pian hipsia tuonne hotelliin pain. Tai ainaki aloottaa sinne siirtymisen suunnittelun silla tuo taksin saanit ei ihan helpommasta paasta nayta olevan.
Ja kun ei tas ny mitaa ihimeellista mileen tuu niin yritan tilata eres jonkimmoosen kaffia muistuttavan juaman tas iltapaivan ratoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti