tiistai 10. tammikuuta 2012

ja taalla Wangluk!

Niin sita vain paastiin perille ja ei teheny tiukkaakaa! Nyt mennaan tiistaissa ja maalla on mukavata.
Lento meni kohtuullisen hyvin vaikka koneessa taytta oliki ja vieressa istui thaikkuperhe jolla pieni lapsi. Ei heista juurikaa haittaa ollu, olipahan vain aharasta valilla. Jokusen tunnin ku sai nukuttuaki niin ei ollu aiva toivotoon vasy ku perille paastiin. Tietysti passijonos sai hikoolla toisenki tovin, mutta onneksi laukku tuli perille ja suhteellisen nopsastikki. Siita vain pakaasi hinaukseen ja treffipaikalle odottelemaan Tipia. Ja sieltahan Tip tuliki tutun kuskin kera ja alkoi matka kaupunkille. Ja ilmahan oli tutunomaisen mukava, varmaan yli 30 varjos joten sai paallimmaasen pairan panna reppuhun.
Hotellihan oliki jo monesti tuttu ja varsin hyvalla paikalla ja majoittumisen jalkeen oliki aika siirtya ravintolaan nauttimaan ensimmaista illallista ja voi miten taivaallisen hyvalt se maistuukaa. Kyytipoikana oli toki SangSom soodalla!
Koska oli aikomus aamulla menna aamutorille oli aikaanen vaateroituminen jo senki takia tarpeellista ja olihan vasymyski kohtuullinen. Aamulla ennen kuutta tuktukilla aamutorille tekemaan niita halapoja ostoksia... Ja niita kertyyki sitte toinenki kassillinen, tuli ostettua tuomisia niille joille piti ja joille ei Suomesta oikeen mitaa loytyny. Tulikohan ittelle mitaa? Ei tainnu tulla, muttei kait mitaa tarvinnukkaa. Sitte syapaastiin aamupalaa hotellilla ja parranajon jalkeen oliki jo kuski odottelemas laukut valmiin autos ja alakoo matka maalle. Parisen tuntia siina sai maisemia kattella Tipin nukkues autuaan unta.
Kotona maalla aikamoinen hulina ja jalleennakemisen riemua molemminpuolin. Siina se ensimmaanen ilta meniki uutukaases huvikatokses istuskelles ja juomia nautties. Eilinen paiva meniki aikalailla oleskelles ja tuli haettua Tipille joululahjaksi luvattu uusi Nokialaanen. Malli tais olla 303 jota ei kait sohjolas myynnis ollenkaa. Hinta oli varsin kohtuullinen ja sai Tip uutta opeteltavaa...
Ja huomenna vuoros paivan reissu Bangkokkiin ja samalla kavaasen aanestamas suurlahetystos ku kerran se ennakkoaanestys alakaa ja tuli otettua tarvittavat dokumentit mukaanki. Ja viivanveron jalakeen sitte suunnaksi MBK ja katteltavaa piisaa...
Kaikenmoosta juhulaa ja menoa on tullu suunniteltua, on haat 9aika omat) Pattayalla ja munkkijuhulia sielasuntaala ja sitte naita thaikkujen omia juttuja joihin osallistun aina suurella mielenkiinnolla. Ens viikonloppuna mennaan kuulemma johonki jossa tulen varmaan olemaan lahes ainoa falle... Saapas nahara.
Joten paatan taalta tallakertaa tahan ja siirryn tuohon soffalle orottelemaan Tipin hiushuollon valamistumista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti