tiistai 31. tammikuuta 2012

tottahan

ku tanappana tanne tultihin niin tuli tuumattua yhtasun toista asiaa. Niinku sita jotta kuinka valtavan isoo tuo Bangkokin maalikyla onkaa, on ne risteykset maharottomia ja isoja. Ja niiton ainaki nelias tasos. Ja joista kuulemma alimmat oli taysin vedenpeitos loppuvuoresta. Ja aikalailla kauanki.
Muutenki tuo liikenne tuumautti, vaatii aikaslailla hyvia hermoja ja tajua jotta tuos osaa ja pystyy ajella. Siksiki otimme paremman vaihtarin elikkas hovikuskin joka sitte maalikylasta meitit tanne kuskas. Ja saatihin pysahtya silloon ku huvitti ja saatihin osttaa mita huvitti. Paitti mina. SangSomia ei saanu siita mihinka pysahryttihin, onneksi eres Changia. Sei eiookkaa mitaa hippivetta se.
Ja olihan siitta seki etu, jottei oolu huolta hotellin ettinnan kans vaikka se kutakuinki varma oliki. Oli niin heleppo tulla tahan ja kattella tutut paikat ja varata kortteeri ensaluuksi ainaki pariksi paivaksi. Remonttia tekevat taloos, muuteivat aloota ku vasta ysin jalakehen aamulla. Saapas nahara. Mua ei haittaa, saatan olla jo ennen seiskaa rannalla kavelemas.
Jotta kattellahan ja eletahan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti