tiistai 31. tammikuuta 2012

ja

tarinahan paattyy jotensakki siihen ku ne iltajuhulat sen munkintekeleen kans saatihin paatoksehen. Toki sen jalakehen paastihin kattomahan jotta kuinka tama tekeles kavereittensa kans istuksii ja viskiaki siinoli ringis... kovaa oli kylla totisenoloonen poika jottei sollu varmahan kovinkaa monta suullista ottanu.
Son muutoonki kovaa vakava ja uskonnollisestikki tarkia juttu ku joku perheesta mosieen hommaan ryhtyy ja siina joutuu perhe ja suku aikamoisellekki koetukselle. Rahallisesti voin sanoa jotta juhulat tuottaa sen mita menettaa, mutta toita siinon aiva piisallekki asti. Not kuut pisnes.
No, aamu kumminki aukes niitten iltajululien jalakehen ja sitta sinne temppeliin jossa sitte tama tulokas lopullisesti otettiin tahan veljeskuntaan. Ja sehan vei aikaa. Taas kierrettiin toistaki rakennusta ja orkesteri soitti. Ja sitte istuttiin toinenki tovi munkkien kans ja kuunneltihin toinen toistaki pirempia loitsuja. Tai mista ma sen tiaran.
Mutta siina meni tosiaan toinenki tovi ja kuvioon kuuluu kaikkia maharollista. kolikootten heittelya ja muuta yleesoa viihryttavaa toimintaa. Ma vain kuvasin enka saanu yhtakaa kolikkoa.
Ku tama siunaaminen oli tapahtunu niin siita sitta siirryttiin em. mainitulle juhulapaikalle ja syatihin iene. Ja taas maistuu. Juomaki. Ja ku munkkitoverikki oli kayny paikalla lukemas tarpeelliset liturkiat oli homma kutakuinki paketis.
Monta juttua jaanee kertomatta, mutta saatan joskus tulevis horinoos noihin sujuvastikki palata jotta harvojen lukijootten on syyta olla tarkkana.
Silla nuo juhulat kokonaisuuressaan oli tosi mittavat ja sellaaset joihin varmasti ei jokahinen paasekkaa ja jos paasoo niin ei ainakaa yhta lahelle.
Ja siina sitte lisaksi muutamat temppelijuhulat vaha kauempana ja viimeksi eilee tosi lahella. Sitte jo tuntuuki jotton aika paasta pikkuusen eremmaksi tuosta kylatouhusta ja vastaavasta.
Joten otimma suunnaksi tutuksi tulleen Cha-Amin ja siella ScandicResortin ja taalla nyt tata naputtelen.
Syotyna on 300gr pippuripihivi, mutta taytyy toreta jottei pariaa thaieineelle. No, okei. Maistuuhan se, muttei mitenkaa erinomaaselle. Jotta huomenna meinataanki viettaa kunnon BBQ-ilta. Joten taalta tuohon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti