torstai 12. tammikuuta 2012

noniin.

BKK taas nahty ja se kuuluusa viiva lahetystos vetaasty. Kovin naytti olevan innokkaita aanestajia heti kahdenmais ku siella piipahdimme. Hyva nain.
Kun sielta selvittiin niin suunnaksi otettiin Pratunamin ostosalue ja sielta loytyki siskoolle ne niin tarkiat kulukimet jokks sitte tanaan kiikutettiin postiin. Khaosn tuli kans katteltua, mutta istte alakooki kello jo olemahan siinamallis jotta piti kattella Vanikyytia kotioppain. Parisen tuntia sai istuskella tapotaydes vanis kaikkien ostoksien keskella. Mutta matka taittuu kumminki ja SamChukis kaytiinki pikasesti torilla syapaasemas nuudeliateria ja sitte kotio!
Naapurin mies kuoli tassa joitaki paivia sitte ja niita seremonioota siina ollaan seuraaltu laheltaki. Paikallisen tavan mukaan vainaja tuodaan kotio jossa ihmiset sitte kay hyvastelemas ja samalla seuraa pitamas. Eilen olivat kuulemma olleet paikalla aamutunneille saakka korttia ja muuta pelaillen. Tanaan meki kuulemman mennaan ainaki kaymaan paikalla. Tuhkaus kuulemma on vasta lauantaina ja kait kayttavat jonkisorttista balsamointia ja sitte arkku on kuulemma varustettu jonkisorttisella laitteistolla joka viilentaa. Nain oon antanu itteni ymmartaa.
Tanaan aamusta saimme pikkusen vesisateen ja ei se palioa ilimaa raikastanu vaikkaki Tip piti sita kovaaki kylymana... Mutta ny ku tanne lahdettiin niin saaasema naytti +32 joka on ajankohtaan aikalailla normaali lampotila.
Viikonloppuna on odotettavsi joku erikoonen reissu jonnekki jossa ei kuulemma juuri muita farangeja ookkaa... Saapas nahara mista sita ittensa loytaakkaa?
Ja nyt pitaa ruveta kattelemaan reissua varte bungaloweja tai muuta kortteeria, kuulemma ollaan ainaki yksi yo ja saattaa kuulemma venahtaa toiseksiki. Mullon ainaki aikaa.
Joten taalta tahan tallakertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti