perjantai 20. tammikuuta 2012

jotta

oikeen piti kattoa kalenterista paivamaara jotta tietaa mihina mennaan. Se temppelireissu oli entiselnailnen, eli yhdistettyna uskonnollisuus vahvasti markkinaan oli se lopputilemma. Siella oli Toyotaa ja siella oli jos sun muuta ja sitte lisaksi sita normaaila marnninahumuun kuuluvaa kraasaa ja taala kaikkeenkuuluvaa sapuskanmyyntia. Sapuskanmyyntia en pida niinkaa pahana, tykkaan ylikaiken tikkueineesta jota tarjolla joka kulmalla. Ainoastaan jai harmittamaan juomien vahainen tarjonta, ihan joka kulmalta ei olutta saanutkaa vaan tarjolla oli vain mehuja ja muita miedomipia joumia. Mutta heti ku temppelialueelta pois siirryttiin olikin tiskit taunna juomia, oli olutta ja viskia ja vaikka mita. Pidettiin siina sitte auton lavalla pienet syomajaiset ja juomajaiset ennenkuin kotimatkalle lahdettiina. Onneksi tuo matka ei mahdotoon ollu, ettei siihen tuhraantunu kallista lomaaluaikaa.
Aika taala maalla menee jotenki ku kasien valista, paivat toisensalaisia ja menee vain niinku omasta erestansa. Eileen huomattiin vanhimman jaakaapin olevan matkansa paassa ja siita vain autoon ja Tescosta uus tilalle. Siirrettiin meitin kaytossa oleva alakertaan ja tilaale uus pikkuusen pienempi mutta samaa hyvaksihavaattua Jaappnailaasta merkkia. Aamulla olik iuudes kaapis melekeen kaikki tavarat lahes jaas ku joku oli vaantany ohjeista huolimatta saadon kuutoselle. No, onneksi ei ollu olutta...
Tuoremehuhan ei pahaksi paase menemaan vaikka jaatyyski. Eika makkara. Minen ainakaa usko. Ja muulla taalei ookkaa valia. Tai niin ma ainaki uskon tahi luulen. Nyt ihimeellisen rauhallinen ilta ku tas mokis istuskelen tman ultimaattisen hitaan mokkulan kanssa. Tip toki tuossa vieressa hopottaa naapurin kanssa, muutei se mua juurikaa haittaa. oon kullemma tosi nopia kirioottamahan. Uskoosko tuota? Emma kumminkaa oo. Ainakaa kirioottamahan.
Mutta ilta on pimia ku mikaki, jotta olisko aika ruveta iltatoimihin?nKu tietaa smita nonkaa? kaikki on jo tehty, suihkuski kayty useeta kertoja ja hampahakki pesty jo ties kuinkamonehen kertahan. Ainaku ei voi olla varma jotta ollahanko menos nukkumahan vaiko vai muutoon maate... Siksiki tuloo hampahia pestya turhanki useen... Muttei kait siittakaa haittaa lienne?
Mutta nyt atidan saastaa vahaaset lukiat enemmalta riesalta ja siirtya hoperehtimahan aiva jotaki muuta. Vaikka juomahan viinaa. Jovain seki sopii.
Joten tuosta tuohon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti