tiistai 24. tammikuuta 2012

jotta

aikalailla vahilla informaatioolla on joutunu olemahan tuon ressanvaalin ensimmaasen kierroksen suhteen. On meinaan tuo mokkula siksiki hiras jotta oma paa ottaa enemman kiarroksia ku silla saa aikaa yhteyksia. Mutta toki Sauli on vahvasti mukana, yllatys oli Haaviston paaseminen toiselle kierrokselle. No siina meilla on ny sitte kaks miesta joilla molemmilla nuorehko puoliso... Enempaa en asiaa rupia tas heltees ruotimahan (vaikka tuo LEO yrittaaki viilentaa) vaan totean vain jotta Sauli saa edelleenki aaneni. Millekkaa Poo-linialle en menny, en eres periaatteen takia. Joku roti siinaki pitaa olla. Mutta jokahinen tekoo omat valintansa ja ma voin se nain julukisestikki sanoa. Jotta koskaa ennen enoo Kokoomusta mihinaa vaaliis aanestany ja en nykkaa sita teheny vaan aanestin ja aanestan Sauli Niinistoa Suomen Presidentiksi.
Paivat on menny niinku unennaos, toisensalaisia kaikkityynni. Pikkuusta festia kaikenaikaa, aina joku tuloo ehtoolla juomisineen siihen terassille ja pitaahan se vaikka vain kohteliaisuuresta muutama maliakollinen siina ryystaa. Tanaan saaasema naytti jo ennen kymmenta 42 ja silloon oli aikamoinen urakka se maaratty annos vitamiinia siina terassilla repaasta. Mutta kohtuullinen kokemus supan repimisessa autto taas kerran ja sain senki homman tehtya.
Huomenna kait sitte reissu Bangkokkiin ja voiski lahtia heti aikaasin aamulla niin kerkiaas pikkuusen kayra vaikka ChinaTownis teeostoksilla ja josko vaikka MBK:ski joutaas kaymaan. Tullu siksiki haastavia tuliaaseherotuksia joihin pitanee paneutua oikeen kunnolla... kaikemmoosta...
27. kuluvaa kuuta on ne suuret juhulat suvus ku nuorimise menee Buddhan palavelukseen ja sita sitte juhulitahan oikeen tuelta.
Saapas nahara seleviaako yhyrella paivalla vai menooko usiampiki? Mutta kuha siita juhulasta jotenki selevitaan niin sitte mennaan leikkimahan turistia vaikka Cha-Amiin tahi Phukettiin. Son varma se.
Ja taalta tahan ja johonki muualle sitte.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti