lauantai 10. lokakuuta 2020

Jurva

oli ihimeen hiliaanen tänään, oliskohan väki jo osittain lähteny syyslomareissulle tai jonnekki mökeilleen. Tai sitte väki arasteloo uusia maskisuasituksia. Meillä asioontihin ei niitä tartteta, ollahan luukun takana ja ei tartte tulla kovaa lähellekkää. Mutta varsin kelevollinen tulos kumminki tehtihin ja ollahanhan täälä niin lähellä, jottei liikkumiseen mee juuri aikaa eikä polttoainettakaa. Kaupas siinäs amalla kävääsin ja maskin laitoon naamalleni. Kuuma ja tukala olo tuli sen kans ja lasit oli kaikenaikaa huurus vaikka kuinka koitin maskin laittaa tiiviisti nenälle. Mutta sitte koitti se kauan orotettu sauna! reilun kuukauren kestäny saunapaussi päättyy vihiroon tänään ja valamistauruun siihen jo heti ku myymään mentiin ja kaupas kävin:
j amolemmat osootautuuvat oikeen hyviksi juamiksi ja olueltahan nuo maistuu. Vaikka tosiaan alkoholittomia ovakki, on valikoomat lisääntyny niiski ja tarjolla monensorttista. K-Kauppa Kimaras on oikeen hyvä olutvalikooma muutenki. Mutta ennenku saunaan päästiin oli pienen herkkuhetkenki aika:
Wilhelmin valakosipuli-sinihomejuustomakkaraa rasvakeittimeen. Olipahan hyvää ja kehitti laillansa janoaki... Mutta tosiaan nyt saunottu ja olo niin raukia, mutta pitää vain yrittää sinnitellä yli yhyreksän, ettei tartte aamulla kovaa aikaasin nousta. Jotta hyvää yätä joka pualelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti