torstai 15. joulukuuta 2022

hieronnas

tul käytyä ja nyt ekan kerran kannabis-öljyllä ja ei se juuri sen kummempi ollu, ei ainakaa tunnu oikeen miltää erikooselta.
mutta sama oli hieroja ja täytyy sanoa, jotta osaa hommansa ja ei turhia höpöttele, hiaroo vain ja se passaa mulle. Yks nuorempi hiaroja siinä oli allapäin kun en häntä ota hieromaan, sanoon jotta puhut liikaa ja näytät olevan laiskaki... eihän se sitä ymmärätäny kumminkaa. No, sitte ajelin tuonne eteläpäähän päin ja kattelin sitä löytämääni pitsapaikkaa, ajoon ohi ja palates sen toki löyrinki.
ei ollu uuni kuumana mutta skotti-isäntä tekaasi mulle ruaan kotimaans amalliin... perunaa oli ja olihan se hyvää, mutta tuli niin ristuksen täytehen, jotta piti tovi puhaltaa ja kun juomana oli vielä iso pullo LEOa niin oli meleko täyteläänen ajomatka tänne kortteeriin. Nyt sitte iltaruaka jää välihin, jotaki saatan tuosta kaupalta napata. Meen pesemään pyykit, tai laittamaan koneeseen.
ei tuola sohojolas oo niin palio tullu lunta ku etelääses osas, mutta putsautin pihan ja Hirvelän Terohan sen kävi pluukaamas ja kesän nurtsit leikannu Kalle on lupautunu tekemään lapiohommat, eli putsaamaan takaterassin ja etupuoleltaki. Ei kuulemma kotona moiset hommat nappaa, mutta mulle oli luvannu homman hoitaa. Ja kasvihuoneen katoltaki ottaa liiat lumet pois, ettei tuu liikaa taakkaa. Mutta nyt pyykkireissuun ja sitte vois ottaa pienen huilin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti