tiistai 9. tammikuuta 2024

aamupalan

sanotaan olevan pävän tärkeimmstä tai jopa tärkeinki ateria ja sillä oonki siihen suhtautunu aina sen vaatmalla vakavuurella
nyt olik sitte poieen sämplääki chettarilla ja sillä maustetulla löörtaakilla päällystettynä ja puuros vain oliiviöljy. Nyt jäi se normaalisti kuuluva jukurtti pois. Lounaaksi sitte hernearia kohtuullinen lautasellinen.
mutta ei pävää, ettei jotaki harmia. Nyt meinasin laittaa hernaria rasioohin ja kattelin ostamiani rasioota niin en löynny ku yhyren johona olin pitäny leikkelemakkaroota. Ja niitä tais olla siinä paketis puolisen tusinaa, jotta nyt saa vaimo sitte suorittaa etsinnän! Perkele, seuraavalla kerralla ostan tussin joka ei liukene millää ja laitan nimeni kanteen ja rasiaan, kattotaan sitte alakaako pysyä oikeilla paikoolla. Ja ostin sen setin juuri tätä käyttöä ajatellen. Yks saattaa olla vaimolla jossaki jemmas, mutta usia puuttuu kummnki. Saattaa olla, jotta Pau on ottanu (lupaa kysymättä) käyttöön ja laittanu vaikka miehelleen eväitä niihin. Mutta ne ON MUN ja on VAIN mun käyttöön ja asiasta kyllä mainittin silloon kun ne hankin. No, asia ratkee tavalla tai toisella. Äsken olin etuterassilla ristikkohommis niin ei kauaakaa menny ku puhelin sammu, kuumeni liikaa ja siihen loppu rarion kuuntelu ja tulin samalla sisälle jatkamaan Jack Ryania primelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti