sunnuntai 21. tammikuuta 2024

VPN

pois päältä nin alako nettiki pelittää... mutta mitäs sitteku haluan kattella Areenaa? No, sen aika eioo nyt justiin. Kattotaan sitä sitte tuonnempana. Mutta en nyt sitte kumminkaa saa kiinni niitä aamullisia ajatuksia joita tuumaalin samalla ku ihimettelin netin piiloutumista... enkä tajunnu tuon VPN:n sitä estävän. Jotta tuolle vain ja kattotaan sitte myähemmin, jotta pelittääkö Areena. Eileen tekaasin jauhelihasoosin spagetille ku sattuu tarvikkeet olemaan ja sehän tarkootti sitä, jotta nyt pian lippaan hernarin loput lounaaksi... kun ei anna periaate periksi ruakaa pois heittää. Jauhelihasoosia jäi vielä, jotta saatan vaikka illallsieksi teherä perunamuusia ja syärä sen kans osan soosista, se suurempi setti mennee sitte pakastimeen. Mutta hyvää soli spaketti, vaikka teinki pikkuusen liika isoon setin niin maistuu kumminki ja soosista tuli oikeen hyvä. Tääläku on sopivasti rasvaa jauhelihas joka eioo jauhettua vaan hakattua, mutta aiva yhtä pieneksi mitä tulis jauhettuna. Siitä tuliki mieleen, jotta mun on pitäny tuara sellaanen käsin pyäritettävä jauhin, sais kanaaki jauhaa ja teherä vaikka pihiviä... kanaa ja possua ja sitte vois ottaa vaikka minkämoosta ruhonosaa ja jauhella itte tarpeeksi mihin ruakaan tahansa. Ja hyvin toimii se mun termos muki, testasin sen ja panin illalla täyteen jäitä ja tuohon soffapöyrälle kansi tiukasti kiinni. Ja aamulla ei ollu juuri mitää sulanu ja sitte vain sinne Rungin virkistysjuamaa ja appelsiinimehua kaveriksi niin sain juara sitä aika kauan. Toki pitäny muutaki juara, olin meinaan tunnin aurinkos lukemas ja kuuntelemas kiriaa. James Petterson son se kiriaalia ja kiria jota kuuntelen on Kuka kuolee ensin. Aika mukavaa tarinaa ja sujuva kuunnella. Illalla pistin unikytkimellä pariinki kertaan ja molemmilla kerroolla nukahrin aika pian, jotta piti kelata sitte pikkuusen takaasin, jotta juoni ei aiva karonnu. Mutt amuakvee siton kuunnella ku kattoa jotaki tapletilta.
sama positio ku eileen ja kellontarkasti kääntelin puolta ja varovasti sitäki. Ja kiriaa luin ehkä parisenkymmentä ja sitte kuuntelin toista saman verran. Tuos etupuolella vois vaikka makoollakki, mutten viitti, mukavampi on lukia istualtaan ja kuunnella kiriaaki.
Aamulla ensiksi sitte perjantaina ilimestyny Reacherin viimeenen osa ja sainki kattella iliman katkoksia tämän varsin oivallisen sarian loppuun. Ja perään meni sitte Magnificent 7-länkkäri niinku torkkukuvana... Mutta nyt hernari syätynä ja josko kattoos jotaki primeltä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti