keskiviikko 31. tammikuuta 2024

kuukauren

viimmeestä päivää viättäny niinku muitaki.
aamupäivästä (10 jäläkehen) sitte yhyristetty aamupala ja louna sja nyssitte oliki pikkuusen tanakampi ku eileen ostettuja kanan siipiä oli vielä jäliellä... hyvin maistuu puuron ja sämpylöötten kans. Ja nyt on viimmeenen taikina nousemas, siis viimmeenen sellaanen johona on ruisjauhoja, sitte teen vain vehenäjauhoosta ja myslistä.
sinä se satelukuva eiliseltä, tuo on otettu DonChedn parkkipaikalla ku oroteltiin kuskia saapuvaksi... mutta ei se juuri kummemmpi sarellukkaa sitte. Niitä mangosateita olivakki. Toinen kuva normaalista aamusta kun siirryn television pariin.
saatiin sitte aikaan päätös, jotta mennään isoolle kirkolle ensviikolla pariksiki yöksi ja käyn Stubbille ääneni antamas. Oheesesta osittain humoristisesta kuvasta näkyyki arkumentti aaiva pisalle asti, jotta Pekkaa ei pitääsi kenenkää järissään olevan äänestää, jos vähäki muisteloo sen eresottamuksia. Armeijaaki oli jo lopettelemas jotaki vuasia sitte ja nyt on sitte niin muka maanpuollustushenkinen... No, mutta tehkää niinku itte haluatta, mäki teen niin. Vaikkaki jourun kokoomukselaasta äänestämähän, mutta seki menöö ennemminku vöhöriääsen homon äänestäminen. Nonii, antaapas olla enempää voukaamatta. Mutta näillä mennään, vissistikki sitte maanantaina kohti isoa kirkonkylää ja samantien vaaliuurnille, sitte siihen Pratunamin kulumille tuttuun (THE 93) hotelliin kortteeria ja sitte saa taas kävellä oikeen himohonsa sillä ostosalueella. Kerran ennen koronaa oltiin siinä BayokeSky-hotellis kortteeria (oli hyvä tarious) ja soli se rakennus joskus maailman 7. korkein, mutta ei toki enää oo millää sijalla. Ja silloon käytiin siinä ostospaikas kahtenaki päivänä ja sanoonki vaimolle, etten kertaakaa eherota hotellille menoa jos vain suink saan nestetasapainoa hoirettua kutakuinki säännöllisesti. Ja näin tapahtuu ja meni siinä nelisenki tuntia kävelles... mutta mitä sitä ny ei vaimonsa etehen tekisi. Ja raukapaikkojaki on piisalle asti ja kaikki ruaat tosi hyviä ja sitä katuruakien eherotoonta parhaimmistoa. Jotta sillämallilla meni tämä päivä, keliki oli oikeen passeli ja sain sekä lukemisen ja kuuntelun suaritettua aurinkos nautiskellen. Nyt kello lähestyy jo pian kahareksaa ja koitan kestää sinne yhyreksään ennenku tuohon levolle laskeurun. Aamulla taas jatkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti