tiistai 16. tammikuuta 2024

päivä pian jo illas

j Lotuksesta löytyy kaikki mitä listas oliki ja vähä viälä lisääki. Niinku kuivattua valakosipulia toaattikastiketta jauhelihakastikkeeseen sun muuta vastaavaa. Lisäksi tarttuu mukaan vihiroon näkemäni Changin uus olunen jossa aavistus kaffin makua. Hyvä olut ja oikeen maistuvaanen, mutta sitei löyry joka paikasta.
Vehenäjauhot oli leipään tarkootetttuja, jotta niitäs itte otinki pussillisen. Tänään loppuuki ne sämpyläjauhot, jotta seuraavis onki sitte vain ruista ja vehenää.
mutta sämpylööstä tuli oikeen hyviä ja piisaavat nyssitte toisenki tovin aamupalan kans syätäväksi ja muutenki vaikka lounaan asemesta.
Illallinen oli taas runsas ja oli kanaa, ja kalaa ja vielä kalamakkaraaki, jotta runttihin tuli siitäki. Tuula laittoo sitte kuvaa leipomisistaan ja sai kualan valumaan, tuaretta pullaa ja kylymää maitoa... ei mikoo parempaa ja Tuula jos joku osaa leipomisen! Bingoon oli leipaassu kohtuullsen setin ja veikkaan kaikkien menevän kaupaksi, näinä aikoona väki arvostaa itteleivottua pullaa, sitäku ei joka päivä saakkaa. Ihimiset ei viitti leipoa, vaikkei sekää mitää rakettitiärettä kumminkaa oo. Vaikken sitä teekkää niin silti osaan ja laitoonki Tuulalle vastauksen, jtta pian tekaasen pikkuusen taikinan ja saan sitte nauttia tuareesta pullasta kylymän kunnon mairon kans... Mutt nyt alakaa päivä olla illas ja on sen mukaaset toimenpiteet. Vapaat iltatoimet ja silleen. jotta aamuhun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti