torstai 11. tammikuuta 2024

torstai

käynnistetty kutakuinki normaalin tapaan, jos sellaasta kiälikuvaa ny passaa käyttää. Pikkuusen aiemmin heräsin, mutta ei taaskaa haittaa juuri yhtää.
inen oli tlaas aiva oistava ja oli oikeen mausteet osunu kohoralleensa ja Pau sai ansaatut kiitokset. Ja hyvn toimii se hyttyyskarkotinki, se jota suames kovaa moititahan ja niitten tyynyjen pitoisuutta on sittemmin laskettuki, mutta täälä on siinäsuhtees asiat ennallaan ja myynnis on vain niitä voimmakkaampia tyynyjä, joten hyvin karkotti kaikki ötökät ja sai rauhas istuskella. Ja Tipi toi sitte mukanaan karkottimen pois, en meinaakkaa sitä antaa yleeseen käyttöön, piisaa piremmälle kaasua ja tyynyä. Polttakoot muut niitä mitääsanomattomia spiraalia jokka ei karkoota juuri mitää vaikka niitä savuaas joka nurkalla. Seki on kokeeltu ja kokeeltu on monemmoosia karkottimia, mutta vasta tuo Thermacell toimii!
kaffia mukis ja vieres aamun napanteri eli tarvittavat lääkkeet jokka laitan illalla aina valamiiksi ja siton tullu sellaanen tapa ja joskus pitäny nousta viä vuateeltaki ne laittamaan vaikka hyvin vois aamulla ottaa tuosta laatikosta... mutta rutiinit on rutiinia. Nojoo, tulihan eileen sitte muutama kuppiki otettua ku satuttiin sopivaan aikaan Lotukselle ja siitä viinahyllyjen ohi menin... niin en vonu jättää ottamatta paikallista vehenästä tislattua votkan tyyppistä juomaa ja sille lantrinkiki löytyy
lantrnkiksi tuon otinki ja maistuu oikeen mukavalta runsaitten jäitten kans. Oikeen raikas ja mariaanen maku, Lisäksi otin sitä inkivääriolutta joka nimestä huolimatta on limukkaa, eli inkiväärillä maustettua sooravettä. Mutta oikeen hyvä juoma, meillon vaunus ollu myynnis sitä parasta vastaavaa, OldJamaica-merkkistä, mutta sitä eioo täälä näkyny, jotton tyytyminen tuohon joka tuola jääkaapis kenaa. Ja pitihän sitä karkotintaki testata istumalla toinenki tovi illallisen jäläkeen ja samalla vaharin, jotta polttaako joku lähistöllä roskia, mutta ei savunnu ainakaa ennenku pimiä tuli ja useen sytyttäväkki ne roihunsa vasta pimiän aikaan. Iriootit. Nyt on vuorokausi suameski jo vaihtunu ja 300 lukijaa oli eileen, tai niin laskuri ainaki näytti. Jotta täskuus on ollu aika hyvin lukijoota, ei juurikaa alle satasen päiviä oo ollu, mutta ei mitää sellaasia ku viime kuus oli, jotta tais olla toistaki tuhatta joku päivä. En oikeen ymmärrä, jotta mistä moiset piikit johtuu, olisko ropotti johonaki nakuttamas ja on vain sattunu kohorallensa. Mistä sitäny kaikkia tiätää. Uutisia tuos pikaasesti kattelin ja ei mitää mullistavaa, täraja pysyy kiinni ja hyvä niin, jottei se saatanan puuttini pistä niitä "pakolaasia" pyäräälemähän rajan ylitte. Ja pakkaset on vissiin palaamas, jotta taas nurkat naksuu ja sähkö kallistuu... Mulla eminaa olla ropreemaa kamerootten kans ja kyse kotomarkilla olevista kameroosta jokka kaveri (YK) asensi erellisvuonna. Merkillistä on, jotta takakamera toimii, mutta etukamera ei ja mikää salasana ei kelepaa ja kaveri kävi eileen viä paikanpäälläki kattomas, mutta ei saatu toimimahan. Jotta joku mättää ny ja lujaa johonaki. No, asiasta saan syyttää ittiäni, mitäs luotin kaveriin ja sen tarjoaman kameran toimintavarmuuteen. Orottaasin, jotta asennetut kamerat toimii niinku nitten pitääs, enhän mä niitä vain pelotteeksi hommannu ja maksanukki niistä kohtuullisesti. Mutta asia tutkinnas ja koitan erelleen asennella salasanaa ja vaikka asentaa kamerootaki uurestaan aluusta lähtien. Kamerootten pitääs kuulemma olla kunnos, mutta olisko sitte reititin pieles, mutta toiminu son kumminki tähän asti moitteetta, jotta mikä senny oli sitte yhtäkkiä muka tullu? Ei voi ymmärtää asioota joista ei tiärä. Mutta täytyy kattella joku joka tietää j aosaa koriata asian sellaaseksi, jotta asiat toimii niinku niitten pitää. Täältäkäsin on pikkuusen hankalaki kaikkia asioota hoitaa, mutta yritetähän kumminki ja toimiihan se toinen kamera kumminki. Jotta harmia piisaa aina ja kaikenaikaa. Kello lähestyy kuutosta ja kylä osoottaa pikkuusen heräämisen merkkiä j akukokki on aukaassu äänensä, jotta näin tämäki päivä saarahan alootetuksi. Mutta nyt vetäyryn kotvaseksi soffalle tuumaamahan tuota kamera-asiaa.

1 kommentti:

  1. Itäraja-asiassa ja sen ylitulleissa mielenkiintoinen yksityskohta.

    120 syyriaanoa hukassa: https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000010111974.html

    VastaaPoista