maanantai 29. tammikuuta 2024

maanantai

alootettu ja ei pokkeuksia. Eilnen kävely DonChedis takas nopian nukahtamisen, uskoosin kävelleeni ainaki vitisen kilometriä sen reilun tunnin aikana kun sielä jaksettiin patsastella. Mitää himeellistä siälä ei ollu ja oikeen mitää ei matkaan tarttunukkaa syätävien lisäksi. Yhyren kanakepapin siinä maistelin ja sitte kiarroksen lopuksi syätiin siinä parkkipaikan kupees olevas ruakapaikas ja olihan se PhatKraPao maullaan kun oli kävelly jalakansa melekeen puuruksihin. Ja maistuu se LEOki yhtä hyvältä. Mutta vireoolta näettä paremmin sen fiiliksen mikä sälä oli. Ja site tähän pävähän. Ensimmäänen kiarros on sitte äänestetty ja mun äänestämäni ei menny jatkoon. Jatkoon meni orotetusti Suubb ja Haavisto muutaman rosentin erolla. Ja tuollaasella erolla se sais stupp tulla vaikka valituksiki. Halla-Aho jäi nuosta jo selevemmin samoon Rehn. Jotta äänet on annettu, pulnat pois ja tällä emnnään. Nuosta kaharesta lmammuuta käännyn nyt kokoomusta erustavan pualeen monestaki syystä ja saatan jopa senki tarkia taas uurnille matkata loppukuusta. Ennakkoäänestys alakaaki jo 31. tätä kuuta ja se varsinaanen pävä on vasta 11.2. jos oikeen kattoon. Spekulaatioota tuostaki tuloksesta varmahan annetahan monehenki sorttihin, mutta en meinaa niitäkää juuri kattella, ainahan niitä selittäjiä ja toisin uskovia piisaa. Mutta erot oli seleviä ja ei siinoo mitää selitettävää, ainakaa mulla. Enkä valavonu yhtää asian takia, kävi meinaan niinku isäukolle joskus muinoon kun soli oikeen väsyksis, se sanoo jotta hyväku sai jalaat sänkyhyn kun jo nukahti... ei mulla aiva niin kumminkaa käyny, mutta ei se kaukana ollukkaa. Ei tarvinnu juuri mitää lukia tai kattoa kun väsy saavutti. Kello on jo kutosenki ylittäny ja Tpi on taas lähärös kurkkuhommiin ja nyt menöö eremmälle pellolle jossa kurkkua noukkivat ja valamistelevat kukkien kasvatuspaikkoja. Näin oelttaasin.
soli muuten sivumennen mainittun aoikeen hyvää se kepappi jonka söin eileen, passelisiti maustettu ja sopivan kokoonenki ja oliskohan maksanu sen puolisen euroa... en havaannu kattoakkaa ku vaimo sen maksoo. Ja tuo toinen kuva on läheltä porttia josta Tipi vielä joitaki syämisiä nappas mukaansa. Tälläkertaa ei ollu mitää ukaasia ulukopualella alakomahoolista, mutta en nähäny, jotta mihinää olis ollu kaupankaa enkä kysellykkää ku olin itte varustautunu asian vaatimalla tavalla. Pitäähän moiseen kävelyurakkaan valamistautua sen vaatimalla tavalla nesteytykselläki ja sen jatkuvalla vaalimisella. Tottahan kaikki senki ymmärtää. Tiämmä.
Kelloki pääsi vihiroon sille suunnitellulle paikalle ku muistin koukut ja tarvttavan pikaliiman ostaa. Ei pysy sillä koukus olevalla tarralla ku ei pysyny tuo Tuulan tekemä makrameekaa. Kello olis tullu alahan samantiän. Mutta nyt pysyy. Jaa, ei täsny vssihin sitte tämän kummempia, jotta siirryn soffalle Yellowstonen pariin.

1 kommentti:

  1. Toisen kierroksen pakkoääneni menenee stubidolle. Hän ei pääse presidentin virassaan täysin mitoin kouhkaamaan, että EU on valtava menestystarina.
    Tyhjän äänestäminen tai se perinteinen kirkkovene äänestyslippuun sijaan päätynen kivuliaan harkinnan jälkeen tuohon. Tosin tämä on spekulaatiota.

    VastaaPoista