tiistai 16. tammikuuta 2024

Lotus

tuli stte käytyä ja stä aika kattava vireoki. kakk löytyy mitä pitiki ja lisäksi jauhelihaa siihen kun innostun tekemään siitä kastikkeen ja keittämään spaghettia...
Lotuksesta löytyy vehenäjauhojaki leiväntekoon, jotta siitä ja ruisjauhoosta voiki tulla aiva kelevollsita syätävää, mutta tänään valamistuu sitte viimmeeset sämpylät tuaruusta jauhoosta, toki lisänä oli ruista ja mysliä ja tuli taas oikeen hyvä ja piisaa usiammaksi päivää syärä aamupalalla tai välipalana. juustoaki otin lisää ja toki sitä lositavaa maustettua löörtaakkimakkaraa... Nyssitte sämpylät uunsta ja siten voiraan kattoa päivälle asetetut tavootteet saavutetuksi, vielä ku ainaki kerran jumppaan niin sitte alakaa olla siinä.
ristkkoaki tullu tehtyä jo pariinki otteeseen ja tänään pian jo kahareksan jäläkeen olin ensimmääsen setin koittmas ja ana se uus ristikko jotenki sytyttää ja saa aikaanki jotaki sellaasta jota ennen eioo saanu, jotta tuo kiertosysteemi näyttää toimivan oikeen hyvin. Sitte mullahan on viime reissulta kans vastaava nippu lehtiä, jotta jos nämä alakaa tökkiä niin voin lisätä ne vanhakki ketjuun niin tuloo lisää vaihtelua. kaikki vain aikajäriestuykseen ja siitä se aina alakaa. Teinarit on ollu kotona koko päivän ja saatta arvata, jotta eioo juuri petiltä poistuttu... onkohan ne raukat saanu eres mitää syäräksensä ku niitten emo on kanahommis... no, enoo sitä yhtää tuumannu ja sanoon Tipillekki ettei sen ainakaa tartte niille ruakaa petille viärä. Ristus, jotaki pitääs teherä ruakansa etehen. No, antaapas olla siinä tuo vouhkaus. Coroner pyärii erelleen skyllä ja monta kautta viälä kattottavana ja oikeen passeli saria mulle. Onkohan tuota suames koskaa tullukkaa? Veikkaan, ettei oo. No, iltapäivän välipalaksi otin ja söin yhyren sämpylän levitteen kans ja toetsin olevani kohtuullisen hyvä siinä hommas, okeen maistuva ja justiin passelin sualaanenki, jotta tänään ei tartte sipsipussia aukaastakkaa. Mutta se päivän toinen olut on vielä juomatta, jotta josko sen kans sitte etuterassille ristikkohommiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti