sunnuntai 29. marraskuuta 2020

Jurvan Teatteri

oli saanu taas aikaan melekoosen nautinnon. Parituntinen meni nopsaan ja oli tosi viihryttävä esitys. Loistavia roolisuarituksia kaikilta, varsinki Ari Elomaa loisti asemapäällikkönä ja samoon muutki pääosis olevat. Eikä huonoja suorituksia ollu kellää. Oikeen mukava tuakio ja toisoosinki maharollisimman monen käyväntuon kattomas ja kannattaa ajella vaikka kauempaaki. parillakympillä saa aikamoosen annoksen laarukasta harrastajateatteria ja väliaijalla vielä hyvät kaffit. Nyt esitykses oli kaverin laskelman mukaan 26 katsojaa ja kolominkertaanen määrä olis salihin mahtunu. Liekö väki pikkuusen epävarma johtuen tästä halavatun koronasta. Mutta ei ropleemaa, maskit oli kaikilla ja tosiaan väljyyttä oli. Jotta sinne vain nauttimahan teatterista! Pirettihin Tuulan kans POPIAn tyky-iltaa ja torettihin toimivaksi.
Jotta sinne vain sangoin joukoin. Lisäksi tänään laitettiin keittiön ikkunaan joulukappa ja Tuula tekaasi omista vanhoista verhoista alakapan
tuos alakappa valesvirees ja huomenna siihen laitetaan vaijerisysteemi. Alakaa näyttää mukavalta. Samasta kankaasta Tuula tekaasi pöytäliinanki aiva meirän mittojen mukaan. Ja vieläku olkkariin tulee tilatut verot, niin alakaa olla huusholli valamiina. Ja yhyren maton tilasin olkkariin, jotta saarhan värimaailma kuntoon. Punaanen on pääväri ja oikiastaan lähti sohvasta ja sen myötä tuli lepotuali ja varsinki se Topilta ostettu matto... Ajateltiin, jotta satsataan nyt pikkuusen tähän asumisehen, ku ei kauemmaksi päästy. Ja mukavahan son ku huusholli alakaa olla mialuusas kunnos ja silimäki lepää. huomenna sitte Vaasaan pikkuusille hankinnoolle, parturiaki vois kysellä ku meinaa tuo tukka taas olla sitä vailla. Mutta sitä kattotahan sitte huomenna. Nyt kello lähentelöö kahareksaa ja pian iltatoimien aika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti