tiistai 17. tammikuuta 2023

llalliseksi

oliki tosi hyvää kanaa bambulla ja keitettyä broilerin maksaa. Pau hakaasi ne torilta samalla kun kävi täyrennystä vihannespualelle. Hernaria kun rupesin laittamaan, niin keittiös ei sipulin palaakaa ja sehän on sellaanen värkki jota pitää aina löytyä kaapista. Ja samoon valakospiulia pitää olla ja reilusti. Tomaattiaki tuli ja vaikka mitä muuta hyvää vihannesta ruakiin laitettavaksi. Mullon viälä henaria huomiseksi ja vielä sitte jää pakkaseenki ja sen meinaanki teherä ja seuraavaksi on listalla se bataattilihakotelo, mutta ne tarvikkeet jäi nyt tuomatta, en tienny jotta Pau on sinne menos, mutta ei juurikaa haittaa kun en olisi heti huomenna sitä tehenykkää ja lauantaina on taas tuaretori ja voirahan ennen sitä käyrä muuallaki. Mutta pikkuusen pitää viälä sitä hernaria kehua, tuli oikeen hyvää ja justihin sopivan paksuustaki, sitte ku sitä lämmittää voi vettä lisätäkki, mutta en tykkää oikeen vetisestä hernarista, mialuummin saa olla sakiahkoa ja silloon maut tuntuu paremmin. Ja nyt oli lihaki sopivasti läskipitoosta, jotta makua tuli siitäki. Olin oikeen tyytyväänen lopputuloksehen.
Tipin tärin tontilla tuos aika lähellä kasvaa näitä Comboota jokkon sitte mukavan makuusia ja raikkaita kun niitä pitää jääkaapis, jotta niitä sitte iltapalaksi, jos sellaasta sattuu olemahan vailla. Nyt kun kello lähentelöö seittemää ei kyllä siltä tunnu, mutta asia voi muuttua kun ollahan lähempänä yhyreksää ja on vaaterin aika. Mutta ei täsny kummempaa, ei vitti ittiään millää asialla kiihryttää, jotta paree ruveta jatkamahan sariaa joka jäi kesken ja palata sitte asiahan kun jotaki asiallista tai eres lähellä olevaa tuloo miälehen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti