keskiviikko 25. tammikuuta 2023

YLE/Areena

ollu suatuusa koko päivän aamusta alakaen j annostuunki kattomahan Hiljainen todistaja-sariaa joka kuvaa oikeen osuvasti prittiläästä rikoksien ja kuolemien tutkintaa, jossa kyllä nämä oikeuspatolookit teköö palio poliisinki hommia, mutten anna sen häiritä, juanet on oikeen passelia ja millää väkivallalla ei sen kummemmin herkutella vaikka ruuminavauksia pikkuusen näytetähänki.
Vielä jäi kattottavaaki, muttaku ei koskaa tiärä, jotta koska se suatuusuus loppuu ja tuloo taas se lappu luukulle... Mutta päivän kuntoolut tehty, aamulle ennen kymmentä jo siälä kuntoolupaikas
ja iltapäivällä se vireootu lenkki, jotta oikeen oon ittestäni tyytyväänen ja lonkka tykkää liikunnasta ja tiätysti mä ittekki. Nyt sitte piakkoon lähtö sinne spektaakkelia kattomahan, pitääki varata jotaki ainetta moskiittojen varalle, siälä niitä saattaa olla, mutta täälon pikkuusen paremmat aineet niitten karkootuksehen. Harmittaa vain, jotta se karkootin jäi sinne varaston hyllylle, toimii kuulemma tääläki oikeen hyvin. Mutta eipä tuota tuu juuri iltaa istuttuakaa terassilla, ettei niistä juurikaa kiusaa oo kun illallisen syää siinä kuurelta ja sitte siirtyy sisätiloohin. Jotta kattotahan, kuinka aikatauluutus tälläkertaa menöö, yleensä täälä ei mikää pirä paikkaansa, mutta tua esitys alakaa 1900, jotta sinne on lähärettävä jo viiren hujakoolla jos meinaa hyvät paikat katsomosta saara. Jotta sinne sitte ja puhelin on lataukses, jotta kestää kuvata spektaakkelia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti