torstai 13. tammikuuta 2011

eilinen

meni selkeästi lepäilles. Olo oli siksi viheliäinen ja ahinki sellaasen tehokuurin, että alako tepsiä vasta aamuyön aikana. Aamulla olo jo selkeästi parempi ja aamupalan jälkeen vielä parempi. Että hyvät on lääkkeet. Vastaavia toki löytyy sieltäkin, mutta eri tuotenimillä. Vahvuudet vain suurempia ja näinollen kolmen päivän kuuri riittää. Ainaki nyt siltä tuntuu.
Tänään oli tavoitteena BigC-käynti ja se toteutettiinkin. Mentiin paikalle niin aikasin, että ei ollu vielä auki joten aikaa oli vaikka parranajon suorittamiseen. Sitte tavaratalossa kulahti toinenkin tovi, mutta tuloksena oli täys nolla. Farkkuja ei löytyny meikäläisen vaatimatonta kokoa, ei oikastaan lähellekkää. Ihmettenenki, että kuinka naamatuttu sai oikiat koot ja samasta liikkeestä? Varmaan myivät viimeiset miesten koot?
No, eipä siinä mitää, suoritettiin paluu hotellille ja suunnittelemaan iltapäivän ohjelmaa. Mutta välisuihku ja lepo kuitenki ensiksi. Joku roti se sentään pitää olla.
Iltapäivän tavoitteena on kattella tuota kävelykadun seutua, että mitä tarjontaa siellä on näin päiväsaikaan. Sen yöajan tarjonnan jo tiedänki.
Mutta näin se vain tämäki päivä etenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti