keskiviikko 5. tammikuuta 2011

ja täällä

Pattaya elikkäs Pattijoki. Palio on vettä virrannu moneski paikas sitte viime kiriootelman. Yritän nyt täältä hotellistakäsin paremmin tuota kiriootuksien liittämistä.

20.12.2010
Suphanburi, SamChuk ja tarkemmin sanottuna Wanglukin kylä tai taajama.

Saapuminen tänne tapahtu eilen aamupäivän aikana ja yöbussimatka meni kohtuullisen hyvin vähistä unista huolimatta. Nukuin tovin apteekin tuotteiden avulla, SangSomin jätin suoraan laukkuun ja hikoilevat leot jäivät hotellin jääkaappiin. Bussi olikin varsinainen VIP-versio vaikkakin oli paikallisille tarkoitettu. Yläkerrassa oli tilaa yllinkyllin ja toisella puolella kaksi penkkiä ja toisella vain yksi. Ja jalkatilaa ruhtinaallisesti. Lisäksi varustukseen kuului torkkupeitto (jotta olo oli ku erustajalla kuunaan) ja annos vettä, mehuja ja kaffitarpeet. No se, ettei sitä kuumaa vettä missäävaihees tarjottu lienee oma moka. Miksen kysyny. Tasisin justihin silloon olla narkoottises tilas.
No, aamulla 0400 aikoohin olimme kuitenkin BKK:n bussiasemalla ja kotvasen odottelimme tuttuakin tutumpaa taksaria joka siemmin tekemämme sopimuksen mukaan kyyditsisi meidät tänne riisin valtakuntaan. Ja unihan siinä tuli jo alkumatkasta ja heräsin tuossa Tescon kulmilla ja havahduin ,että olemme jo lähes perillä.
Ja häätyy sanoa, että oli mukava tulla tänne tuttujen ihmisten pariin ja jopa liikutuin siitä kun ihmisistä näki että olivat odottaneet. Silmäkulmat kuivattuani siirryimme nopeasti asettautumaan taloksi ja asettelemaan tavaroita niille kuuluville paikoille. Sitte kaffinkeitin hollille ja vanhat pressat roskiin ja uus, tummapaahtoonen pakaetti auki! Ja johan ppk:t maistu! Ja jotenkin tuntui, ettei eilen ollu edes kauhea nälkä ja ohikiitävän tovin luulin jo omaavani anorekstisiä ominaisuuksia. Jano kuitenkin oli normaali ja toinen mukillinen pressaa saikin seurakseen tuhdin lorauksen Jack D:ia.
Seuraavaksi olikin kohteena Lotus Tesco ja tarpeelliset ostokset. Yhtäsuntoista kertyi kärryyn, ruokatarpeita jo jouluakin ajatellen ja muuta tarpeellista. Ja täytyy taas kerran todeta, ettei yhtää hävin valikoomas kotomaan Prismalle tai vastaaville. Makkarahyllyt notkuu ja annoonki Tipille luvan vielä tänä aamuna valmistaa pekoni-kinkku-kananmuna-aamiaisen. Sitte siirryn Thaityyppiseen kokonaan ja sehän tarkottaa kuppia teetä ja vaikka riisikeittoa kotvasen päästä. Sopii paremmin vattalle ja vaikka mille. Toki aamulla on muistettava se ainaanen bakteerinen vaaninta ja sen takia tömäys on paikallaan. Tänä aamuna se oli JD.
Ja aamu täälä valkeni aurinkoosena ja oli tosi mukava heräällä kanojen kaakatuksiin ja kukkojen komenteluihin. Ja fasiliteetithän täälä meitin residentis on sentasooset jottei mitää voi moittia, kylppärin kaakeli on saksalaasta laatua ja suihku toimii ku ajatus ja vesi on justiin niin lämmintä ku tarttoo tai haluaa. Mitäs sitä muuta ittellensä laittaaskaa. Ehtoolla kävimme kattomas tuohon lähelle kaverini rakentamaa taloa ja aiva mukava oli seki, mutta pienempi. Ja eihän täälä kannata turhia sisätiloja rakennella sillä pihallahan täälä oleskellaan enimmäkseen. Tämänki huushollin varsinaanen keittiö on tuos talousrakennuksen (jossa nyt asustaa Tipin veli perheineen) välis ja sieltä löytyy kaikki tarpeelliset mitä ajatella voi. Pyykinpesu tapahtuu talon takana ja siellä kone ja tarpeelliset muut vehkeet. Nytkin Tip huiskii ku heinämies aamuhommiensa paris. Ja kun kysyyn, että olisko jotaki mitä mä voisin tehdä niin vastauksena oli että voit lukea kirjaa tai kirjoitella sitä konettas...
Joten nyt teen tätä ja nautiskelen soodavettä taatakseni tarvittavan suola- ja hivenainetason päivän taisttoihin.
Päivän suunnitelmiin kuuluu reissu lähikaupunkiin (Sumchuck) katsastelemaan patjavaihtoehtoja, jotenki tuntuu rungolle liian kovalta tuo amkuualusta. Josko löytyys vaikka soppeli petari siihen niin farangin runko asettuus paremmin vaateriin.
Niin, verkkoahan täälä periferias eioo minkäämoosta ja kirjoittelenki tätä OpenOffiseen tarkootuksena se sieltä sitte jossainvaihees blogiin siirtää.
Joten nyt taidan ottaa ja siirtyä siihen toiseen ehdotettuun toimintaan eli lukemaan kirjaa. Mutta ennen sitä ppk:t tuleelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti